«Λευκή» ισοπαλία για Αστέρα Τρίπολης και ΝΠΣ Βόλος

Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, Αστέρας Τρίπολης και ΝΠΣ Βόλος έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Θ.Κολοκοτρώνης».

Με 10 παίκτες αγωνίζονταν από το 57ο λεπτό οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Τασουλή.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΝΠΣ Βόλος να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.

Οι Αρκάδες όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μελίσσα, με την πρώτη φάση να δημιουργείται στο 40ο λεπτό! Ο Χαουρέγι πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή κι ενώ ήταν αμαρκάριστος, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων, με τις ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Χουάν Φεράντο είδε τον Γέντρισεκ να αποχωρεί με ενοχλήσεις, ζητώντας αλλαγή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Βολιώτες σημείωσαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 48ο λεπτό με σουτ του Ζοάο. Εννιά λεπτά αργότερα έγινε η φάση που άλλαξε τη μορφή του αγώνα, με τον Τασουλή να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται.

Από εκεί και έπειτα ο Βόλος ανέβηκε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εκτός από ένα επικίνδυνο σουτ του Ζοάο, δεν απείλησε σοβαρά τους Αρκάδες.

Η ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το σουτ του Λουίς Φερνάντες από το ύψος του πέναλτι κόντραρε και δεν κατέληξε στα δίχτυα του Μελίσσα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μπ. Φερνάντεθ, Σουάρεθ, Τασούλης, Βαλιέντε, Καπίγια, Ριέρα (60′ Μαρτίνεζ), Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (79′ Σίτο), Χαουρέγι (69′ M. Φερνάντεθ).

Βόλος ΝΠΣ: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Ζοάο (87′ Λύρατζης), Τόρες (90’+4 Ατιγιάτ), Μάντζης, Μαξ, Γέντρισεκ (45’+2 Τσαούσης).

Πηγή: tovima.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.