«Λευκή» ισοπαλία για τη Νίκη Βόλου στις Σέρρες

Για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν

Με ισοπαλία στις Σέρρες ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Νίκη Βόλου, κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό. Οι «κυανόλευκοι» δεν παρουσίασαν το καλό πρόσωπό τους κι έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι εμφανίστηκαν απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις, από μία σε κάθε ημίχρονο.

Πρώτο ημίχρονο
Χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Πανσερραΐκού κύλησε το πρώτο 45λεπτου για τη Νίκη Βόλου. Μάλιστα, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή που κράτησε ανέπαφη την εστία της, μιας και στο 18’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από σουτ του Κανίς από πλάγια θέση, με τον Γρομητσάρη στη συνέχεια να διώχνει στη γραμμή. Στο 32’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Μέσσι, ο οποίος βρέθηκε σε πλάγια θέση κι έκανε το σουτ, με τον Περιστερίδη να διώχνει δύσκολα με τα πόδια. Η Νίκη Βόλου στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο από τη μέση και μπροστά, με τον Μέτσε να πιάνει ένα σουτ στο 10’, με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού να μπλοκάρει χωρίς καμία δυσκολία.
,
Δεύτερο ημίχρονο
Στο 52′ ο Πανσερραϊκός κατέγραψε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για ανοίξει το σκορ. Ο Ντίαζ έκανε την πάσα στον Κανίς με την οποία ο 24χρονος επιθετικός βγήκε τετ α τετ τον Κανίς με τον Περιστερίδη, όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν είχε την τύχη που θα ήθελε και κατέληξε άουτ. Αυτή ήταν κι η μοναδική ευκαιρία που καταγράφηκε κι από τις δύο ομάδες στην επανάληψη, με τη Νίκη Βόλου να αδυνατεί να φθάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Κατσικά.
Πανσερραϊκός: Κατσικάς, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι (71’ Καραμπέρης), Κρητικός, Ανάκογλου (61’ Έππας), Σοφιανός (46’ Ντίαζ), Μέσσι, Κανίς
Νίκη Βόλου: Περιστερίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Τσουκαλάς (46’ Γκαρσία), Μέτσε (90’ Αθανασίου), Κυριακίδης, Βασιλείου (72’ Ροχάνο), Κουσκουνάς (72’ Στοΐνοβιτς), Βλαχομήτρος (72’ Κυρίτσης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.