Λευκή ισοπαλία στο Βελεστίνο ανάμεσα σε Ρήγα και Πύρασο

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ δεν είχε γκολ, με τον γηπεδούχο Ρήγα Φεραίο και τον φιλοξενούμενο Πύρασο να μένουν στο 0-0. Οι Βελεστινιώτες να σημειωθεί ότι από το 75’ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σουγκάρη, αλλά δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά, ενώ κάνουν λόγο για αυστηρή πρώτη κάρτα στον παίκτη τους.

Ο Ρήγας Φεραίος ξεκίνησε με τους Σταμέλο, Κακάνη, Ακριβούση, Ράπτη, Σταματίου, Σουγκάρη, Γάρο, Γκάμπα, Αραμπατζή, Γουτούλη, Καραγιάννη και ο Πύρασος με τους Τσιλίγκο, Ζητούδη, Παπαδόπουλο, Ντόντα, Αλμασίδη, Χάνο, Μυργιώτη, Κατή, Καραγιώργο, Τζίκα, Καλιακούδα.

Στο 21’ ο Γκάμπας έκανε σέντρα-σουτ και σε κενή εστία ο Αραμπατζής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 42’ μετά από μακρινό φάουλ ο Χάνος είχε κεφαλιά στο δοκάρι για λογαριασμό του Πυράσου. Στο 56’ από κόρνερ του Γουτούλη και διώξιμο του Τσιλίγκου από το ύψος του πέναλτι ο Γουτούλης με όλο το πεδίο ελεύθερο μπροστά σούταρε άουτ, ενώ ο πορτιέρε της αγχιαλίτικης ομάδας στο 79’ απομάκρυνε χαμηλά ένα μακρινό σουτ του Ακριβούση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.