Λημνιός: «Αυτό που ζούμε σήμερα, το έβλεπα σε ταινίες»

Ο Δημήτρης Λημνιός παραχώρησε LIVE συνέντευξη στον λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο instagram και τόνισε πως του έχουν λείψει οι προπονήσεις και το ποδόσφαιρο και περιέγραψε πως περνά αυτές τις ημέρες της απομόνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση και πως τη βιώνει:

«Μου έχει λείψει η προπόνηση με την ομάδα, το κλίμα που έχουμε. Ζούμε από αυτό, είναι το επάγγελμά μας και μου έχει λείψει πολύ. Σίγουρα θα υπάρχουν επιπτώσεις. Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο. Αυτό που ζούμε σήμερα, το έβλεπα στις ταινίες. Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα, θα πρέπει ο καθένας να είναι ατομικά υπεύθυνος, να τηρούμε τα μέτρα και περιμένουμε τις εξελίξεις, να δούμε τι θα κάνουμε. Αλλάζει η ζωή σου. Τώρα, ξαφνικά είσαι μέσα στο σπίτι, τα μέτρα είναι αυστηρά. Βγαίνω στο μπαλκόνι και δεν κυκλοφορεί κανείς. Σίγουρα με έχει επηρεάσει, αλλά χρειάζεται υπομονή. Αισιοδοξώ ότι αυτό θα τελειώσει γρήγορα».

Για το αν θα συνεχιστεί η σεζόν:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Να τελειώσει πρώτα αυτό το βάσανο και να ξεκινήσουμε με την ομάδα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε, στο επίπεδο που ήμασταν».

Για την προσωπική βελτίωση του:

«Θεωρώ ότι φέτος έχω πάει καλύτερα από πέρυσι γενικά. Και τα νούμερα μου είναι καλύτερα. Σίγουρα έχω περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να βρω μία σταθερότητα στην απόδοσή μου. Σίγουρα, δεν είμαι ποτέ αδιάφορος και πάντα βοηθάω όπως μπορώ την ομάδα. Το καλύτερο μου παιχνίδι, αν και είναι δύσκολο, θεωρώ ήταν κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Πιο δύσκολη στιγμή, ήταν το παιχνίδι με τον Άρη, που γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι. Ήταν και σχετικά πρόσφατο κι αυτό είναι που θυμάμαι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.