Λήξη χρονιάς για την ακαδημία μπάσκετ γυναικών της Νίκης Β.

Ολοκληρώθηκε ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν για την ακαδημία μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”.

Για τρίτη χρονιά, το τμήμα πραγματοποίησε στις 24 Ιουνίου μεικτούς εσωτερικούς αγώνες στο πλαίσιο λήξης της σεζόν 2018-2019.

Παραβρέθηκαν γονείς κι αθλήτριες της ακαδημίας και σε μία όμορφη ατμόσφαιρα αποχαιρέτησαν την μπασκετική χρονιά με παιχνίδι, χαμόγελα και αισιοδοξία για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Να σημειωθεί ότι από το γυναικείο τμήμα έδωσαν το παρών οι Έλλη-Καρμέλα Κατσιοπούλου, Ιωάννα-Μαρία Κοπάνου και Ιωάννα Τότση, εν όψει της τελευταίας προπόνησης των γυναικών πριν από τη συμμετοχή στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2.

Στα τμήματα υποδομής αποδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα ολοκλήρωσης αθλητικών δραστηριοτήτων εκμάθησης καλαθοσφαίρισης κι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η Δ.Ε. του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διατροφολόγο – Διαιτολόγο MSc Κωνσταντίνο Λάμπη, τον Αθανάσιο Πολυχρονίδη (χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των αγωνιστικών εμφανίσεων του γυναικείου τμήματος και υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Μ.Ε.) και την οικογένεια Ιωάννη Κισκίνη (χορηγοί καρτών ενίσχυσης σεζόν 2018-2019 και ιδιοκτήτες Αρχοντικού “Ευήλιον” στη Μακρινίτσα), για τη σπουδαία συμβολή τους, στη λειτουργία του τμήματος.

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κάτωθι:

ΑΜΠΑΚΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΥΖΕΡΙ “ΤΑΜΠΑΚΗΣ”

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ COFFEE & SNACK “GIUSTO”

ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ “ΓΥΨΟΔΟΜΗ”

ΜΑLO ELTON ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΡΑΔΙΚΟ “Ο ΓΙΑΝΝΗΣ”

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ   “ZAFEIRIOU PRODUCTIONS”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.