Λήξη της χρονιάς για τις ακαδημίες του BC Volos

Σε ένα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης για τα τμήματα των ακαδημιών του BC Volos, με τους υπευθύνους να σημειώνουν ότι λόγω των μέτρων γίνονται σε διαφορετικές ημερομηνίες οι λήξεις των τμημάτων.

Σ’όλα τα παιδάκια που παραβρέθηκαν δόθηκαν μετάλλια, διπλώματα και δωράκια, ενώ στη διάρκεια της τελετής έγινε παρουσίαση των παικτριών και των παικτών με συνοδεία μουσικής! Παράλληλα,  τα παιδάκια μπήκανε στο κλειστό με μπαλόνια δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην γιορτή και στο τέλος ο ουρανός καλύφτηκε από τα κομφετί κάνοντας τους μικρούς αθλητές  χαρούμενους  και ενθουσιώδεις!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, Σταύρου Στέλιος και Κουτσιμπάνας Γιώργος  που έκαναν τις απονομές στα παιδιά, ενώ τιμήθηκαν και από την ομάδα στο τέλος της εκδήλωσης για την παρουσία τους αλλά και για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Πριν την λήξη της γιορτής μίλησαν στους γονείς και τα παιδιά οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Καρακατσούνης Ιωάννης (τεχνικός  Δ/ ντης) και Καρακατσούνης Κων/νος (υπεύθυνος τμημάτων υποδομής) και ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τους ανέλυσαν τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού στις αρχές Σεπτεμβρίου, αφού ευχήθηκαν σ’ όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.

Φυσικά σε όλη την διάρκεια της γιορτής η υπεύθυνη της ομάδας Μιχαέλα Κύρου έβγαζε τις απαραίτητες φωτογραφίες, απαθανατίζοντας τις όμορφες μπασκετικές στιγμές της ομάδας,  με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.