Λόπεθ: «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Ο ΝΠΣ Βόλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό και ο προπονητής των γηπεδούχων, Άνχελ Λόπεθ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το παιχνίδι, την εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μπροστά μας ένα αξιόλογο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση με Ατρόμητο και Άρη και μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ και εύχομαι τα καλύτερα. Θεωρούμε ότι έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα απίστευτο σύνολο. Διαθέτει δύο παίκτες για κάθε θέση. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να δείξουμε ταπεινότητα αλλά θα δώσουμε το καλύτερο».

Για την ήττα από τον Άρη και το ματς με ΠΑΟΚ: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο ΝΠΣ Βόλος και ποια είναι τα τρία παιχνίδια που είχαμε ξεκινώντας. Αν και με τον Άρη χάσαμε, η απόδοση της ομάδας ήταν καλύτερη σε σύγκριση με τον Ατρόμητο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. Είμαστε μια νέα ομάδα, με 15 νέους παίκτες. Θα προσπαθήσω να δώσω την ταυτότητα μου».

Για τον Αχιλλέα Μπέο: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι στην ομάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και πολύ γνωστό. Θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά».

metrosport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.