Λύγισε από τη Ριμπάκινα η Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε απέναντι στην Έλενα Ριμπάκινα και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Miami Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας την ευκαιρία να προκριθεί στον δεύτερο σερί ημιτελικό μετά το Indian Wells, όπου έφτασε και στον τελικό.

Μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη διάρκειας 2 ωρών και 48 λεπτών, η 24χρονη Καζάκα (Νο.4) λύγισε τη Σάκκαρη με 7-5, 6-7(4), 6-4 και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα του Miami Open, όπου θα συναντήσει την Πέμπτη (28/3) τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Όπως φαίνεται και από το σκορ, ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αυτό που μέτρησε στο φινάλε ήταν το σερβίς της Ριμπάκινα. Προηγουμένως, η Σάκκαρη επέστρεψε δυναμικά στο δεύτερο σετ καθώς έσωσε δύο ματς πόιντ και πήρε στη συνέχεια το σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Όμως στο τρίτο σετ η Ριμπάκινα της έκανε ένα καθοριστικό μπρέικ στο έβδομο γκέιμ για το 4-3 και κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Ήταν πάντως ένας εξαιρετικός μήνας για τη Σάκκαρη που υπό τις οδηγίες του Αμερικανού προπονητή Ντέιβιντ Γουίτ έφτασε σε έναν τελικό και έναν προημιτελικό σε 1000άρια τουρνουά, ανεβαίνοντας στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: ethnos.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.