«Λύγισε» η Νίκη στον Ασπρόπυργο, ήττα με 3-2

Να πάρει κάτι καλό ήθελε η Νίκη Βόλου στον Ασπρόπυργο, ωστόσο μόνο αυτό δεν έγινε στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Football League,  με το τελικό 3-2 να της στερεί πολύτιμους βαθμούς. Παρά το δυναμικό ξεκίνημα με ευκαιρίες για γκολ, η Νίκη βρέθηκε κόντρα στη ροή το αγώνα να είναι πίσω στο σκορ 2-0 στο ημίχρονο, και δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκηνικό στο δεύτερο μέρος…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έναρξη της αναμέτρησης άργησε μερικά λεπτά, καθώς ο γιατρός του αγώνα δεν βρισκόταν εξ αρχής στο γήπεδο. Ωστόσο με την άφιξή του η σέντρα δόθηκε κανονικά.

Έτσι, στο 13’ ο Λούκας Γκαρσία έκανε ένα φιλόδοξο σουτ για τη Νίκη, ωστόσο ο Ντιμίτροβιτς μπλόκαρε εύκολα. Ωστόσο στο 17’ ο Αργεντίνος είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά τη συνεργασία Σαλαμούρα και Πολίμου. Από το ύψος του πέναλτι ο Γκαρσία προσπάθησε να πλασάρει τον Ντιμίτροβιτς, που έπεσε σωτήρια στη δεξιά του γωνία για να διώξει τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους. To κακό είναι ότι η Νίκη είχε ευκαιρίες αλλά δεν τις μετουσίωσε σε γκολ, με αυτή του Ροχάνο να ακολουθεί που σούταρε στο 19’ μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε «όχι»!

Αν και στη συνέχεια οι παίκτες του Ασπροπύργου προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, ο Ροχάνο στο 30’ είχε μία ακόμη προσπάθεια, μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Ναά παρενέβη τελευταία στιγμή. Οπότε και τηρώντας το ρητό ότι η μπάλα… τιμωρεί, ήρθε το 1-0 για τον Ασπρόπυργο στο 33’…  Ο Κυριαζής σούταρε, η μπάλα βρήκε και στο σώμα του Αργύρη και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Περιστερίδη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μαρούδας στο 45’ βρήκε χώρο και έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Περιστερίδη, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Νίκης Βόλου και να κάνει έτσι το 2-0.

Άργησε να σκοράρει…

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη κλήθηκε να κάνει την υπέρβαση. Στο 50’ o Θεοδώρου παρενέβη και εμπόδισε τον Ροχάνο να σουτάρει, όπως και ο Τριποτσέρης έκοψε την πορεία της μπάλας δύο λεπτά αργότερα προτού αυτή φτάσει στον Αργεντίνο της Νίκης.

Η επιθετική δυστοκία των «κυανόλευκων» συνεχίστηκε και στο 65’ με τον Ντιμίτροβιτς να λέει «όχι» στο Κρουθ, με τους γηπεδούχους τελικά να κάνουν το 3-0 στο 71! Ο Ζαχαρός ήταν αυτός που έκανε την ατομική ενέργεια και πλάσαρε τον Περιστερίδη για να περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα της Νίκης…

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν σημεία ζωής με τον Μέτσε να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Ντιμίτροβιτς στο 81’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το γκολ για τη Νίκη ήρθε ένα λεπτό αργότερα, με τον Ροχάνο να κάνει το 3-1 μετά από γύρισμα του Ματέα.

Στις καθυστερήσεις, Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία είχαν επίσης σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να τις ολοκληρώσουν επιτυχώς, αφού ο Ντιμίτροβιτς δήλωσε και πάλι παρών. Ο Τσιώλης είχε επίσης ευκαιρία στο 93’, αλλά Τριποτσέρης έδιωξε πάνω στη γραμμή, με τον Τζοβάρα τελικά στο 94’ να κάνει το σκορ 3-2 με κεφαλιά. Ένα δευτερόλεπτο κυριολεκτικά πριν το τελικό σφύριγμα ο Ροχάνο έπιασε την κεφαλιά ολομόναχος μετά από σέντρα του Κρουθ και παραλίγο να σκοράρει, αλλά και πάλι αστόχησε…

Κάρτες

Κίτρινες: 66’ Θεοδώρου/67’ Μέτσε

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Τριποτσέρης, Θεοδώρου, Αργυρόπουλος (87’ Γεωργακόπουλος), Παπαθανασίου (77’ Μουκίδης, 87’ Πατσατζόγλου), Ναά, Κυριαζής, Ζαχαρός, Βασιλείου, Μαρούδας (69’ Κατίδης), Τζανουλίνος.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Πολίμος (68’ Ματέα), Αργύρης, Μπαλάφας (78’ Μπιτσάκος), Καλουτσικίδης (87’ Τσιώλης), Μέτσε, Μπόσιο, Σαλαμούρας (46’ Τζοβάρας), Γκαρσία, Γκονζάλες (46’ Κρουθ), Ροχάνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.