Λύση συνεργασίας Μαρίνου Κουτσογιάννη-Ολυμπιακού Βόλου

Λύθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού Βόλου με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, Μαρίνο Κουτσογιάννη. Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόουτς Κουτσογιάννη Μαρίνο για την άριστη συνεργασία μας και τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε επίσης για τη σωστή του στάση και τον εξαιρετικό χαρακτήρα και συμπεριφορά που επέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο, μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του αλλά και κάθε καλό σε προσωπικό επίπεδο».

Δήλωση Μαρίνου Κουτσογιάννη: «Μια κοπιαστική, ιδιαίτερα δημιουργική αλλά κυρίως ενδιαφέρουσα σαιζόν, που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου, ολοκληρώθηκε Ήρθε η ώρα πλέον να χαρώ το καλοκαίρι και να πάρω δυνάμεις για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριές μου για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την άριστη συνεργασία μας, τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και βεβαίως την διοίκηση της ομάδας για τη συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν.

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που συνοδεύτηκε από ωραίες στιγμές! Εις το επανιδείν.