Μ. Τσίρκοβιτς: «Είμαι περισσότερο Νικιώτης από κάποιους»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Ρήγας Φεραίος-Α.Ε. Καραϊσκάκης 0-2, ο προπονητής των φιλοξενουμένων Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάποιοι του έβρισαν τη μητέρα του που έχει πεθάνει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να δώσω τις ευχές μου στον φίλο και συνάδελφό μου Λάκη Μπακάλη για καλή πορεία. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να χάνει κάποιος στην έδρα του, αλλά θεωρώ ότι τρία χρόνια έχει κάνει αξιόλογη πορεία και πως δεν είναι τίποτα τυχαίο στη ζωή. Είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες που υπάρχουν στον δεύτερο όμιλο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, αλλά στο δεύτερο κάπως ανεβάσαμε την απόδοσή μας και καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με το 0-2 σε μία κόντρα, επειδή ξέραμε ότι ο Ρήγας θα ανεβάσει ψηλά την ομάδα.

Έζησα έξι χρόνια στη Νέα Ιωνία και αισθάνομαι περισσότερο Βολιώτης και Νικιώτης από κάποιους άλλους, που και σήμερα και με τη Φαρκαδόνα (σ.σ. πέρσι) μου βρίζανε την οικογένεια. Δεν το περίμενα από το κοινό του Βελεστίνου και μιλάω για μεμονωμένα δέκα άτομα. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα και ζητάω συγγνώμη από τη διοίκηση και τον Λάκη, αν έχω προσβάλει κάποιους. Πρέπει να καταλάβετε ότι και εγώ άνθρωπος είμαι και δεν μπορεί τη μητέρα μου, που πέθανε πριν από δύο χρόνια, κάποιος να μου τη βρίζει άσχημα και ειδικά ένας κύριος που είναι δημοσιογράφος εδώ και μου έκανε παρατήρηση. Λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί κάθε φορά που έρχομαι στον Βόλο χαίρομαι, αφού το αισθάνομαι σαν το δεύτερο σπίτι μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.