Μ. Ζιώγας: Θα κάνουμε τον κόσμο να αισθανθεί υπερήφανος

Στις δηλώσεις του στην «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει τον κόσμο να αισθανθεί περήφανος.
Αναλυτικά:
«Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για μας η σημερινή. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία και στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές, γιατί αυτό πραγματικά αξίζει στον Ολυμπιακό Βόλου. Μεγάλη δύναμη είναι ο κόσμος. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που είναι σήμερα εδώ και ευελπιστούμε όλοι μας ότι θα είναι πολύ περισσότεροι στη συνέχεια. Ομάδα χωρίς λαό, χωρίς οπαδούς, δεν μπορεί να οδηγηθεί πουθενά. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία τεράστια ομάδα και περιμένουμε τον μεγάλο κόσμο αυτής της ομάδας να σταθεί δίπλα μας κι εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι θα τον κάνουμε να αισθανθεί περήφανος μέσα από την πολλή δουλειά και την οργάνωση.
Καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο κι έτσι, όπως αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα θα πρέπει να έχουν το ειδικό βάρος, για να σηκώσουν αυτή τη βαριά φανέλα. Συζητάμε σήμερα με δύο παίκτες και ίσως να έχουμε ευνοϊκή κατάληξη. Ξέρετε ότι πρέπει να πέσουν οι υπογραφές.
Γνωρίζω πού έρχομαι. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία τεράστια ομάδα και το παρελθόν της πρέπει να την οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα. Τα λόγια αυτά ίσως ν’ ακούγονται κάπως παράξενα, αλλά η θέση της ομάδας αυτής είναι στη Σούπερ Λίγκα.
Μέσα από την καρδιά μου περιμένω τον κόσμο και μιλάω εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.