Μαγνησιώτικες επιτυχίες στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας Κ23

Με επιτυχίες και μετάλλια επιστρέφουν τα ελληνικά κουπιά από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κάτω των 23 που πραγματοποιήθηκε στο Ρατσίτσε της Τσεχίας, με τον τελικό απολογισμό να είναι δύο χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο ενώ δυο ακόμα πληρώματα πήραν μέρος στους μεγάλους τελικούς.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου με καταγωγή από τον Πτελεό Μαγνησίας που τερμάτισε πρώτος στον τελικό του σκιφ ελ βαρών των αγοριών με χρόνο 6:57.63 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ιταλό Τόρε (6:59.96) και στη 3η τον Βούλγαρο Πένεφ (7:10.74).

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο διπλό σκιφ αγοριών και οι Χρήστος Στεργιάκας και Θανάσης Παλαιοπάνος έφτασαν πρώτοι στο τερματισμό του τελικού σημειώνοντας χρόνο 6:23.49. Ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια στέφθηκε η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ ελ βαρών των κοριτσιών, τερματίζοντας σε 7:55.42 πίσω από την Ιταλίδα Κρόσιο.

Το καρέ των μεταλλίων έκλεισε το διπλό σκιφ των κοριτσιών όπου οι Αγγελική Αραμπατζή του ΟΕΑ/ΝΑΒ μαζί με την Ευαγγελία Φράγκου του ΝΟ Γιαννιτσών τερμάτισαν στη 3η θέση με χρόνο 7:16.51 χάνοντας για πολύ λίγο το ασημένιο από τη βάρκα της Γερμανίας (7:16.38) ενώ πολύ κοντά ήταν και το ολλανδικό πλήρωμα που πήρε το χρυσό με 7:15.61.

Στην 6η θέση του τελικού του διπλου ελαφρών βαρών τερμάτισαν οι Ελένη και Ειρήνη Βαρελοπούλου του ΟΕΑ/ΝΑΒ, σημειώνοντας χρόνο 7:33.95 ενώ στο μικρό τελικό της τετρακωπου άνευ  οι Τζουμέζης-Μπουκουβάλας-Καπάκογλου-Λαπίκοφ πήραν τη 4η θέση και τη 10η συνολικά με χρόνο 6:11.31.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.