Μακρής: Η οικογένεια του Ολυμπιακού Β. δίπλα στον Ευριπίδη Τσιμπανάκο

Ένα θέμα που απασχολεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου είναι και η περιπέτεια του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής τοπικού καναλιού.

Για το θέμα έκανε δήλωση, μιλώντας στον Volos 9.86 και την εκπομπή Clasico o Θωμάς Μακρής, επισημαίνοντας: «Ο Ευριπίδης είναι κοντά στην ομάδα και έχει μεγάλο μερίδιο στον σχεδιασμό της. Χρηματοδοτεί την προσπάθεια και σ’ ό,τι του έχουμε ζητήσει είναι παρών. Το δείχνει καθημερινά με τον κοινό μας αγώνα, για να επιτευχθεί ο στόχος και η ομάδα ν’ αλλάξει κατηγορία. Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι μαζί του. Το θέμα θα το λύσουν οι αστυνομικές αρχές και η δικαιοσύνη. Εύχομαι γρήγορα όλα να λυθούν».

Παράλληλα στο ίδιο ραδιόφωνο ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου θέλησε να δώσει απάντηση από μόνος του και στα σενάρια περί αγωνιστικής απειθαρχίας: «Δεν υπάρχει απειθαρχία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στ’ αποδυτήρια το λύνουμε εσωτερικά και με πολλή υγεία. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Όλα είναι μία χαρά».

Στηρίζουν Τσιμπανάκο και οι οργανωμένοι

Σε ανακοίνωση και των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Β.,  Austrian Boys, εκφράζεται η στήριξη προς τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, καθώς μεταξύ άλλων σ’ αυτήν αναφέρουν: «Εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, μπροστάρηδες και αρωγοί σε κάθε επιτυχία και αποτυχία, σε κάθε χαρά και λύπη της ομάδας μας, με την παρούσα, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο δικό μας άνθρωπο και μέλος της Οικογένειάς μας, τον κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Τον άνθρωπο που στα δύσκολα χρόνια της ομάδας μας βγήκε μπροστά σε μια προσπάθεια που στόχο είχε αρχικά την εξυγίανση αυτής και εν συνεχεία την επιστροφή της στην εγχώρια ποδοσφαιρική ελίτ, μία προσπάθεια με πολλές δυσκολίες και εμπόδια…

Για όλα τα ανωτέρω, που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην Οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, ως ένδειξη αναγνώρισης της ως άνω προσπάθειας του, είναι να βγούμε τώρα εμείς μπροστά γι’ αυτόν, να τον στηρίξουμε και να τον υποστηρίξουμε, όπως άλλωστε και ο ίδιος πράττει επί σειρά ετών για μας.

Σε κάθε περίπτωση, εάν στόχος και επιθυμία ορισμένων είναι να πλήξουν τον Ολυμπιακό Βόλου, χτυπώντας τον κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο, το μόνο που έχουν επιτύχει είναι να μας συσπειρώσουν πιο πολύ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.