Malavetas: Η δημοτική αρχή εξελίχτηκε σε εχθρό του Ολυμπιακού Β.

Απολογιστική ανακοίνωση για τα τρία χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας, Malavetas, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζουν ότι η δημοτική αρχή εξελίχθηκε σε εχθρό των ερυθρολεύκων:

“Κάποιοι πίστεψαν ότι η ομάδα μας τον Φλεβάρη του 2016 θα σβηστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, αλλά το 2019 πήραν την απάντησή τους. Το ταξίδι μας στην ερασιτεχνική κατηγορία (2016-17)  ξεκίνησε με όνειρα και υποσχέσεις για άμεση επάνοδο της ομάδας μας στη Β’ Εθνική, αλλά κατέληξε σε ποδοσφαιρικό φιάσκο με την κατάληψη της τρίτης θέσης. Την επόμενη χρονιά (2017-18) η αδυναμία της διοίκησης να δώσει όραμα στον ήδη απογοητευμένο κόσμο είχε ως αποτέλεσμα την οριακή παραμονή της ομάδας. Μια χρονιά που όλοι οι φίλαθλοι θέλουν να ξεχάσουν, καθώς οι πίκρες ήταν πάρα πολλές. Τη φετινή χρονιά η διοίκηση εκπλήρωσε τις αρχικές της δεσμεύσεις φέρνοντας την άνοδο με σωστό προγραμματισμό και σωστές επιλογές, δείχνοντας επαγγελματισμό και υπευθυνότητα σε όλα τα επίπεδα αντάξια της ιστορικής μας ομάδας.

Σε αυτό το σημείο είναι υποχρέωση μας να αναδείξουμε την καθοριστική συμβολή του Ερασιτέχνη. Όταν κάποιοι το Δεκέμβρη του ’17 εγκατέλειψαν την ομάδα μη μπορώντας να φέρουν εις πέρας τις υποσχέσεις τους και αφήνοντάς την αντιμέτωπη με τον κίνδυνο του υποβιβασμού στο τοπικό, ανέλαβε το βαρύ φορτίο να τρέξει τις υποχρεώσεις της ομάδας με αξιοπρέπεια.

Αυτή την τριετία παρά τις αντίξοες συνθήκες και τον πόλεμο που δεχτήκαμε, ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου απέδειξε ότι παραμένει πιστός στις ιδέες του, ακολουθώντας την ομάδα που αγάπησε ανεξαρτήτως κατηγορίας, όταν άλλοι επέλεξαν πρόσωπα ξεπουλώντας σύμβολα. Παρόλα αυτά βλέποντας τη θετική πλευρά των γεγονότων οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η κερκίδα μας είναι πιο καθαρή και υγιής από ποτέ.

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια η δημοτική αρχή εξελίχτηκε σε εχθρό της ομάδας βάζοντας εμπόδια στην ομαλή λειτουργία της. Αρχικά δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης στο ΕΑΚ, προφασιζόμενη εικονικά έργα, υποχρεώνοντας ομάδα και κόσμο να στριμωχτεί στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ένα γήπεδο που σκοπίμως αφήνεται στη τύχη του να ρημάζει και να κινδυνεύει με κατάρρευση, την ώρα που έχουν εγκριθεί κονδύλια για την ανακατασκευή του. Στη χρονιά της ανόδου αναγκαστήκαμε να παίξουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια στον Αλμυρό (!), ενώ παράλληλα η ομάδα δεν μπορούσε να βρει χώρο να προπονηθεί εντός της πόλης. Την ίδια στιγμή, η ομάδα του κ. Σπυριδόπουλου (!) έχει τακτοποιημένες προπονήσεις σε εγκαταστάσεις του δήμου, ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο καθώς και τη στήριξη των τοπικών ΜΜΕ.

Αυτή η άνοδος ανήκει δικαιωματικά στον απλό κόσμο που ακολούθησε και στήριξε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια, στα αδέρφια μας που βρίσκονται εκεί ψηλά καθώς και στα παιδιά του πετάλου που δίνουν κάθε Κυριακή το παρών στο αστυνομικό τμήμα.

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές ότι πρόσωπα και παρατάξεις έρχονται και παρέρχονται. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι για ΠΑΝΤΑ…

ΜALAVETAS  Olympiakos Volou”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.