Μαρινάγης: «Kαλό Μάρτιο και βλέπουμε»

Απαισιόδοξος για την έναρξη ακόμη και τον Γενάρη ο πρόεδρος του ΟΥΚ Βόλου

Λες και ήταν στις σκέψεις των μελών της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΟΥΚ Βόλου Τάσος Μαρινάγης, είχε προαναγγείλει ήδη μιλώντας στο «Magnesiasports» ότι ούτε το άθλημα του πόλο και το σχετικό πρωτάθλημα της Α1 δεν ανοίγει, και μάλιστα εκτιμά ότι αυτό θα γίνει τον… Μάρτιο!

«Δεν βλέπουμε τόσο άμεσα το άνοιγμα του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Κάποια στιγμή θα γίνει, αν υπολογίσουμε ότι κάπου στον Μάρτιο θα πάρουμε ανάσες από τον κορωνοϊό» ανέφερε ο κ. Μαρινάγης, χωρίς να αποκλείει βέβαια και την περίπτωση η μορφή του πρωταθλήματος, αν όλοι χρειαστεί να περιμένουν τόσο, ν’ αλλάξει, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να γνωρίζει αν και πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Πάντως, η ΚΟΕ ήταν από τις πρώτες ομοσπονδίες που κατέθεσε υγειονομικό πρωτόκολλο για να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση στις πισίνες, ωστόσο δεν προχώρησε. Ο κ. Μαρινάγης πάντως σημειώνει ότι: «Το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής έπρεπε να συνεχιστεί, αφού ουσιαστικά είναι επαγγελματικό, με μεγάλα συμβόλαια. Υπήρχε πρόταση να λειτουργεί ένα κολυμβητήριο σε κάθε περιοχή για να προπονείται η κάθε ομάδα και να συμμετέχει στο πρωτάθλημα με τεστ κορωνοϊού σε εβδομαδιαία βάση, ή τουλάχιστον να προπονείται. Το προχώρησε η ΓΓΑ αλλά δεν έγινε κάτι και δεν ξέρω γιατί».

Βέβαια για να αρχίσει το πρωτάθλημα: «Αν ανοίξει η πισίνα θέλουμε και έναν μήνα για να προετοιμαστούμε και να υπολογίσουμε ότι κάποιες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται επειδή έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις». Οπότε και ο ΟΥΚ Βόλου περιμένει…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.