Μαρτίνης: «Η Ρόδος δεν ενέδωσε στις ορέξεις Βλαχιώτη και Σαντορίνης»

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος του Α.Σ. Ρόδος Τώνης Μαρτίνης, προκειμένου να τοποθετηθεί στα όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την ένσταση που κατέθεσε σε βάρος των «ελαφιών» η Σαντορίνη.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» της πόλης μας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα έχει κανένα θέμα όσον αφορά στην ένσταση, ενώ αποκάλυψε ότι ο Α.Σ. Ρόδος δέχεται πόλεμο γιατί δεν ενέδωσε στις ορέξεις του Αστέρα Βλαχιώτη και της Σαντορίνης.

Ταυτόχρονα, είπε ότι υπάρχει άτομο που προσπάθησε να επηρεάσει ποδοσφαιριστές των «ελαφιών» για να έχουν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με την Σαντορίνη, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα κινηθεί κατά όσον λειτούργησαν με σκοπιμότητα σε βάρος της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η ομάδα δεν θα έχει κανένα θέμα απέναντι σε όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Η ομάδα δέχεται ένα πόλεμο άνευ προηγουμένου επειδή δεν ενέδωσε στις ορέξεις του Αστέρα Βλαχιώτη και της Σαντορίνης.

Πότε η ομάδα μας δεν έκανε… αυτά που πιστεύουν κάποιοι. Έχουμε αποδείξεις για όλα. Κάποιος που μας αποκάλεσε «τουρκόσπορους» στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε (σ.σ. του αγώνα του Σαββάτου) επικοινωνούσε με ποδοσφαιριστές μας και τους ενοχλούσε προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση για να χάσουμε το παιχνίδι.

Έμαθα στην διάρκεια του αγώνα τι είχε συμβεί ακριβώς (σ.σ. για την ένσταση της Σαντορίνης). Όσοι κινήθηκαν με σκοπιμότητα να ξέρουν ότι θα κινηθούμε για να εξεταστεί ότι είναι ποινικά κολάσιμο. Τίποτα δεν θα αφήσουμε στην τύχη.

Το Οκτώβριο και τον Μάρτιο οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εξετάσεις. Έχω πολλά να πω μετά την λήξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παραμένει ισχυρή και να φοβούνται όσοι προσπάθησαν να την δωροδοκήσουν. Η ομάδα μας δεν έκανε τίποτα για να είναι ένοχη. Κλείνοντας, σχετικά με τα όσα έγραψε ο κ. Πίτκας, ναι του οφείλουμε την τελευταία δόση του συμβολαίου του, που θα πληρωθεί μετά την λήξη του πρωταθλήματος».

dimokratiki.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.