Μαρτίνς: Είμαι ευτυχής στον Ολυμπιακό

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της πειραϊκής ομάδας είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, στη διάρκεια της οποίας ο προπονητής του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του με τους «ερυθρόλευκους».

«Αγαπάω τον Ολυμπιακό. Δεν υπήρξε θέμα για να φύγω. Όταν είμαι ευτυχής κάπου, μένω εκεί. Κι εγώ είμαι πολύ ευτυχής εδώ», απάντησε ως προς τις φήμες για πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και για το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος.

«Σε αυτά τα πράγματα δεν βάζεις όρια. Δεν λες θέλω τόσα χρόνια. Απλά αυτό που ισχύει με εμένα είναι ότι αν δεν είμαι καλά κάπου τότε φεύγω χωρίς άλλη σκέψη. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι ευτυχής στον Ολυμπιακό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, υπογράμμισε πως «θα είμαστε έτοιμοι. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι ομάδες (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) θα έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους, καθώς δεν έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη, αλλά κι εμείς θα έχουμε άλλα θετικά στοιχεία από την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί με αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους πολύ υψηλού επιπέδου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.