Ματαιώθηκε το φιλικό Νίκης-Ολυμπιακού Βόλου

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά αύριο το φιλικό ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου, αφού τα δεδομένα άλλαξαν και για τις δύο ομάδες, που προετοιμάζονται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη Κυριακή.

Η Νίκη Βόλου θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για το 2020 την Κυριακή εκτός έδρας καθώς φιλοξενείται από τον Αριστοτέλη Φλώρινας στο πλαίσιο της 12η αγωνιστικής και θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Αίολο Τρικάλων. Η ήττα άλλωστε των Τρικαλινών από την Αριδαία την περασμένη Κυριακή, όταν και η Νίκη είχε ρεπό, έδωσε τη δυνατότητα στους «κυανόλευκους» να παραμείνουν στην πρώτη θέση έστω και με συγκάτοικο, και αυτό το… ατού δεν θέλουν να το χάσουν σε καμία περίπτωση. Η προπόνηση λοιπόν που είναι προγραμματισμένη για σήμερα έχει ως φόντο το παιχνίδι της Κυριακής ενώ ευχάριστα δείχνουν να είναι τα νέα όσο αφορά τον Γιώργο Παρασκευά, που ξεκινά προπονήσεις σε συντηρητικούς ρυθμούς για να δοκιμάσει το ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς γόνατό του. Πιθανότατα αύριο η Νίκη να δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, το πρόγραμμα για τη 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει τον εκτός έδρας αγώνα με τον δυνατό φέτος ΣΚ Ιωάννινα. Πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή για τους «ερυθρόλευκους», με το πρόγραμμα να έχει και άλλες δυνατές μονομαχίες, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με τους Τιτάνες Παλαμά. Βέβαια, απόλυτα θετικό κρίνεται το γεγονός ότι ο Φαίακας Κέρκυρας δεν κατέβηκε στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» την περασμένη Κυριακή, με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να παίρνουν από τη μία τους βαθμούς ξεκούραστα και από την άλλη να μην καταπονούνται σωματικά, έχοντας την ευκαιρία να δουλέψουν περισσότερο στις προπονήσεις για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν. Εξάλλου ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, οπότε και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας καταστρώνει αναλόγως τα πλάνα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.