Μαθαίνουν ευρωπαϊκούς αντιπάλους την Τετάρτη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Τους πρώτους ευρωπαϊκούς τους αντιπάλους για τη σεζόν 2024-25 θα μάθουν αύριο Τετάρτη (19/6) ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Η μοναδική ομάδα που θα παίξει στο Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Δικέφαλος, ο οποίος θα ξεκινήσει την πορεία του από τον δεύτερο προκριματικό γύρο με στόχο να φτάσει στο League Stage.

Η ΑΕΚ, που τερμάτισε στη 2η θέση θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ ο Παναθηναϊκός ως κυπελλούχος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, κατακτώντας το Conference League απέκτησε το δικαίωμα να παίξει απευθείας στη League Stage του Europa League τον Σεπτέμβρη.

Η κλήρωση του πρωταθλητή ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19/6) είναι προγραμματισμένη για τη μία ώρα Ελλάδος, του Παναθηναϊκού στις δυο και της ΑΕΚ στις τρεις το μεσημέρι.

Τα ματς του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Champions League είναι προγραμματισμένα για τις 23/24 και 30/31 Ιουλίου και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για τις 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου.

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα είναι παρόντες και στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου στις 22 Ιουλίου και θα μετάσχουν ως ζευγάρι με τον αντίπαλό τους στον δεύτερο προκριματικό, αφού η κλήρωση θα γίνει πριν από τους αγώνες τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.