Ματς-γιορτή για Διαγόρα που φιλοξενεί την Καρίτσα σε γήπεδο-στολίδι

Την εικόνα που είχαν οι φίλαθλοι του Στεφανοβικείου, αλλά και γενικότερα της Μαγνησίας για το γήπεδο του Διαγόρα καλό θα είναι να την ξεχάσουν, καθώς έχει μετατραπεί σε στολίδι με την τοποθέτηση τριών κερκίδων συνολικής χωρητικότητας 500 ατόμων, οι δύο εκ των οποίων έχουν και πλαστικά καθίσματα.

Η μία κερκίδα είναι τοποθετημένη από τη μεριά των αποδυτηρίων (σύντομα θα τοποθετηθεί και δημοσιογραφικό θεωρείο) και μάλιστα είναι περιφραγμένη, για να μην επηρεάσει και τη λειτουργία του πάρκινγκ, και οι άλλες δύο απέναντι και για την κατασκευή τους συνέβαλαν ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η διοίκηση του Διαγόρα.

Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν τιτάνιο αγώνα τις τελευταίες μέρες και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το γήπεδο έγινε το “σπίτι” τους, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, που αφορούσαν επίσης και στα αποδυτήρια αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, και να πάρει άδεια το γήπεδο από την Περιφέρεια, ώστε να γίνει στη φυσική έδρα της ομάδας το πρώτο παιχνίδι στη Γ’ Εθνική ως γηπεδούχος.

Στη σελίδα του Διαγόρα στο Facebook ανέβηκε και βίντεο, όπου προβάλλεται η νέα εικόνα του γηπέδου και συνοδεύεται από το εξής σχόλιο: «Μαζί με τον Διαγόρα άλλαξε επίπεδο και το γήπεδο Στεφανοβικείο. Έτοιμοι για τη μεγάλη μέρα. Έτοιμοι για την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη».

Αντίπαλος του Διαγόρα θα είναι την Κυριακή στις 16.00 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ισχυρή Α.Ε. Καρίτσας, που ξεκίνησε με ευρεία νίκη με 4-0 επί του Δία Δίου και κατά πολλούς είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση πίσω από τον Πιερικό. Η αναμέτρηση για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά υπάρχει καλή ψυχολογία μετά την καλή αρχή με την ισοπαλία στα Μετέωρα, αλλά και ενθουσιασμός στους παίκτες, όπως και στον κόσμο για το ματς-γιορτή. Στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και υπάρχει πίστη στο στρατόπεδο του Διαγόρα ότι θα δοθεί συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα πέραν του γνωστού με τον Λάζαρο Καραμανλή, που θα μείνει για πολύ καιρό εκτός.

*Οι φωτογραφίες είναι από το diagorasstef.blogspot.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.