Ματς κατηγορίας με Απόλλωνα Καλ. οι γυναίκες του Ολυμπιακού Β.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή στις 12.00μ. η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον ισόβαθμο με τον Ηρακλή στη δεύτερη θέση Απόλλωνα Καλαμαριάς. Γι’ αυτό άλωστε και την εβδομάδα που διανύουμε οι ρυθμοί προπόνησης αυξήθηκαν και άπασες δουλεύουν πυρετωδώς, για να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμες στο κυριακάτικο ματς. Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ τονίζεται:

«Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα μας, μετά τις οκτώ συνεχόμενες νίκες της (εκ των οποίων οι 5 εκτός έδρας), στοχεύει σε μια ακόμη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους ετοιμοπόλεμες, εκτός της Εύης Κυριατζίδου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζει τη θεραπεία της.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.