Μαύρα σύννεφα για τον Ρήγα, ήττα με 3-0 στη Θήβα

Κακό ματς έκανε ο Ρήγας Φεραίος στη Θήβα και ηττήθηκε με 3-0 στην πόλη της Βοιωτίας, που τον φέρνει στο μείον πέντε από τη 7η θέση που χαρίζει τη σωτηρία και την οποία καταλαμβάνει πλέον η ομάδα που τον ανάγκασε την Κυριακή (17/12) στην πέμπτη του ήττα.

Φυσιολογικό είναι να έχουν μαζευτεί πολλά μαύρα σύννεφα πάνω από το Βελεστίνο, αλλά κανείς δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και είναι σίγουρο ότι η προσπάθεια θα γίνει μέχρι τέλους, καθώς βρισκόμαστε στα μισά της διαδρομής και τα πάντα ανατρέπονται, αρκεί να λείψουν τα δώρα, όπως με το Βελούχι και τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Ρήγας ξεκίνησε με τον Παπαγιάννη στην εστία και τον Ράπτη, τον Καρλιάμπα, τον Μπόρα και τον Σπαθή στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά. Στο κέντρο ήταν τρεις αμυντικοί μέσοι με τον Αλεξίου ανάμεσα στους εσωτερικούς χαφ Χατζησταμάτη και Χατζηαθανασίου, με τον τελευταίο να είναι η έκπληξη σε ό,τι αφορά τη θέση που αγωνίστηκε βεβαίως.

Η κακή μέρα φάνηκε με το … καλησπέρα, καθώς στο 3’ ο Χατζηλάμπρος προχώρησε ανενόχλητος, μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον Παπαγιάννη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 34’ πλάσαρε εύστοχα μετά την πάσα του Αργυρίου και έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ρήγα, που έμεινε πίσω με δυο γκολ.

Στο 38’ το ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ του Χατζησταμάτη πήγε στην αγκαλιά του Μόνου, για να τελειώσει το πρώτο μέρος με 2-0.

Στο 51’ ο Σίλβα παραλίγο να σκοράρει με φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 58’ δόθηκε μία μικρή ελπίδα στον Ρήγα με την κόκκινη κάρτα στον Αργυρίου για αντιαθλητικό χτύπημα εκτός φάσης στον Τσιώλη, αλλά δεν άλλαξε κάτι στο ματς. Αντίθετα τα πράγματα χειροτέρεψαν στο 60’, όταν ο Σίλβα έκανε αυτό που δεν μπόρεσε εννιά λεπτά νωρίτερα, δηλαδή να σκοράρει με φάουλ, με την μπάλα να αναπαύεται στην αριστερή γωνία της εστίας του Ρήγα

Ασφαλώς, όλα σ’ αυτό το σημείο κρίθηκαν, ενώ η μείωση και το γκολ της τιμής θα μπορούσε να έλθει σε κοντινή προβολή του Τζέκα μετά από μπαλιά του Νασιακόπουλου στο 75’, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ.

Αν θέλει να βρει κάτι θετικό κάποιος από το ματς της Θήβας, αυτό είναι η επανεμφάνιση του Μπόρα και του Γεωργατζή μετά από ένα μήνα και πλέον, αφού αμφότεροι είχαν παίξει για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου με τον Διγενή στο Νεοχώρι Τρικάλων.

ΘΗΒΑ: Μόνος, Πλατέλλας, Χατζηλάμπρος, Ζυγογιάννης, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Σένκα, Σίλβα (80′ Γεωργάκης), Κάρλος, Τόπι (83′ Βουρνάζος)
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Ράπτης (62′ Νασιακόπουλος), Σπαθής (46′ Γεωργατζής), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (78′ Πατσής), Μπόρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής (69′ Τζέκα)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.