Μαύρος: «Προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος η Νίκη Βόλου»

Μέχρι τις 30 Ιουλίου το μεταβατικό στάδιο για τους «κυανόλευκους»

Ένα γήπεδο ακόμη και ανοιχτό και μερικές μπάλες ζητούσε εν μέσω καραντίνας ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Μαύρος, και με το που άρθηκαν τα μέτρα για τα υψηλής επικινδυνότητας αθλήματα, οι «κυανόλευκοι» άρχισαν προπονήσεις. Έτσι, μέχρι τις 30 Ιουλίου οι παίκτες της Νίκης, υπό τις οδηγίες Μαύρου-Κοσμάτου και των συνεργατών τους, θα βρίσκονται στο παρκέ, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, πραγματοποιώντας προπονήσεις στο πλαίσιο της μεταβατικής  περιόδου.

«Οι μήνες απουσίας συνολικά επτά, ήταν αρκετοί για να είναι οι αθλητές μακριά από το παρκέ. Οπότε χρειάζεται να επανέλθουν σταδιακά, αλλά και να πάρουν παραστάσεις και πιο νεαροί παίκτες που συμμετέχουν στις προπονήσεις» σχολιάζει στο «Magnesiasports» o Ανδρέας Μαύρος, επαναλαμβάνοντας ότι όλοι οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι, πρέπει να διατηρούν επαφή με το άθλημα. «Πάντως έχουμε πολλές συμμετοχές, και με παιδιά από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αναμενόμενη απόφαση της ΕΟΚ για μη γενόμενα πρωταθλήματα, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου στενοχωριέται για τον χαμένο κόπο, αλλά δεν έβλεπε κι αυτός άλλη λύση. «Είναι κρίμα και στενοχωρηθήκαμε πολύ γιατί πήγε χαμένη μία προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει την προηγούμενη χρονιά. Τι να πω; Δεν μπορούμε να πούμε πολλά και δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορούσε να συνεχιστεί η διαδικασία πλέον. Ξεκινά και η μεταγραφική περίοδος και ο χαρακτήρας των ομάδων αλλάζει. Ήταν μία δύσκολη απόφαση που πάρθηκε αλλά κι εμείς πλέον πρέπει να πορευτούμε έχοντας χάσει την προηγούμενη χρονιά και τη δουλειά που έγινε» σχολίασε σχετικά.

Οπότε τι ακολουθεί; «Πάλι από την αρχή λοιπόν και θέλουμε να διατηρήσουμε τον κορμό της ομάδας με κάποιες προσθήκες από εκεί και πέρα. Με γνώμονα και το διαθέσιμο μπάτζετ και με τον κορωνοϊό να έχει επηρεάσει την όλη κατάσταση» ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, και ο ίδιος ο Ανδρέας Μαύρος αλλά και οι συνεργάτες του ρίχνουν σημαντικό μέρος του βάρους στους νεότερους αθλητές. Έτσι ακολουθεί γι’ αυτούς και πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ όπως τονίζει θα γίνει προσπάθεια εκ νέου κάποιοι από αυτούς να ενταχθούν στην ανδρική ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.