Μαύρος στο «Magnesiasports»: «Συνέχεια με σκληρή δουλειά και δυνατά φιλικά για τη Νίκη»

Η συμμετοχή στο 1ο τουρνουά μπάσκετ «Δημήτρης Γκίμας» ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα της Νίκης Βόλου, με το προπονητικό δίδυμο των Ανδρέα Μαύρου-Γιώργου Κοσμάτου, να δοκιμάζει τους τους παίκτες σε… σκληρές συνθήκες και να βγάζει νέα συμπεράσματα.

«Είμαστε πλέον στην κορύφωση της προετοιμασίας. Υπάρχει αρκετή κούραση στα παιδιά και έχουμε να δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες, γι’ αυτό και γίνονται τα φιλικά παιχνίδια. Θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι» είναι το πρώτο σχόλιο του Ανδρέα Μαύρου στο «Magnesiasports», μετά τη συμμετοχή  της ομάδας στο τουρνουά. Αλλά η συνέχεια έπεται, και μάλιστα το ίδιο έντονη.

Το Σάββατο η Νίκη υποδέχεται τους Ίκαρους Τρικάλων και την Κυριακή τον Έσπερο Λαμίας.  «Θεωρητικά είναι από τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο κι εμείς πηγαίνουμε για την παραμονή και για την ανάδειξη παιδιών για την επόμενη ημέρα. Φέτος στη Β’ Εθνική θεωρούνται φαβορί για την άνοδο ο Ερμής Σχηματαρίου, οι Αίολος και Ίκαροι Τρικάλων και ο Έσπερος Λαμίας. Θεωρούμε ότι θα πρωταγωνιστήσουν αφού είναι ομάδες με γεμάτα ρόστερ και μεγάλα μπάτζετ»  σημείωσε επίσης ο εκ των τεχνικών των «κυανόλευκων».

Όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας; «Τα θετικά είναι ότι αυτή τη στιγμή  υπάρχει μία διαδικασία ένταξης των πιο μικρών παιδιών, που ανταποκρίνεται έως έναν βαθμό στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις των ομάδων που αντιμετωπίζουμε. Όλα τα φιλικά που έχουμε δώσει είναι εξαιρετικά δυνατά και γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα υπάρχει πίεση και δυσκολία. Αυτό όμως μας βοηθά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε τρεις εβδομάδες από τώρα» ανέφερε ο Ανδρέας Μαύρος.

Από εκεί και πέρα το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, και το τεχνικό δίδυμο της Νίκης Βόλου κάνει λόγο για ένα εξαιρετικό κλίμα, με συνεχόμενη δουλειά πρωί-απόγευμα και διόρθωση των όποιων αδυναμιών εντοπίζονται. «Είμαστε μια χαρά, μια οικογένεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.