Με 14 αθλητές ο Ο.Μ.Α.Θ. στην Ανάβαση Πορταριάς

????????????????????????????????????

Με την ολοκλήρωση της 4ης έκθεσης αγωνιστικών αυτοκινήτων σειρά παίρνει η αγωνιστική δράση με την ανάβαση Πορταριάς. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο αγώνα, συμμετέχοντας με 14 αθλητές συνολικά.

Στην κατηγορία Ν2 συμμετέχουν τέσσερις αθλητές του σωματείου. Με Peugeot 106 ο Σταμάτης Μιχαήλ έρχεται με φόρα από τη νίκη του στο Rally Sprint Μπράλος και ο Απόστολος Βασδέκης κυνηγά πρωτίστως ένα προσωπικό ρεκόρ.

Με Citroen Saxo θα συμμετάσχει ο Νίκος Λεγαντής που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και ο Βασίλης Άναγνου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Στην κλάση Α5 ο νικητής των δύο προηγούμενων ετών , Άγγελος Μπατσίλας με Suzuki Swift, τίθεται αυτόματα ως φαβορί για τη νίκη, την ώρα που ο Πάνος Συτζάκης με ίδιο αυτοκίνητο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Πορταριά, ενώ ο Βίκτωρ Σαρρής με Toyota Yaris στην πρώτη του εμφάνιση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Δύο αθλητές θα συμμετάσχουν στην πολύ ανταγωνιστική Α6, με τον Θανάση Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo να επιστρέφει στην Πορταριά μετά από καιρό και τον Κώστα Πατατούκο με το ανανεωμένο Suzuki Ignis να στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην Ε10 δύο αθλητές θα πάρουν εκκίνηση, με τον Κώστα Τραγή να δείχνει έτοιμος για όλα με το πολύ δυνατό Peugeot 205 του και τον Γιώργο Σανίδα με Peugeot 306, το οποίο φέτος έχει αναβαθμίσει αρκετά, να κυνηγάει ένα προσωπικό ρεκόρ σε μία κλάση «φωτιά».

Στη Formula Saloon στα ατμοσφαιρικά ο Μιχάλης Παρασκευάς με το πολύ δυνατό Suzuki Swift θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση, που τον ανεβάζει στο βάθρο κάθε χρονιά.

Στην ίδια κατηγορία αλλά στα δικίνητα υπερτροφοδοτούμενα ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R δείχνει να έχει λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, κάτι που οι δοκιμές δείχνουν να επιβεβαιώνουν και που αυτόματα θα τον φέρουν ψηλά στην κατάταξη.

Τέλος ο Γιάννης Καμζιόλης αναμένεται να προσφέρει θέαμα και να γεμίσει καπνό τους θεατές, ανεβάζοντας το B.M.W. M3 E30 σε απίθανες γωνίες και κάνοντας παράλληλα προπόνηση για τον μεγάλο τελικό στις Σέρρες.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.