Με 16 παίκτες ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στη Νίκη

Αναστασίου και Βέργος είναι τιμωρημένοι και θα λείψουν την Κυριακή

Με 16 παίκτες στην αποστολή του θα πάει στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού, για το ματς με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι πρώην ποδοσφαιριστές της Νίκης, Αλέξανδρος Αναστασίου και Γιάννης Βέργος, έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει, με δεδομένο ότι στο ρόστερ της ομάδας έχουν μείνει 18 ποδοσφαιριστές, πως ο Κώστας Βελιτζέλος υπολογίζει σε μία 16αδα, την οποία αποτελούν οι: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας,  Ναουμίδης, Παπακώστας, Αλεξανδρής, Δημηνάς, Γκίκας, Κοντοβάς, Τσελεπής, Τζοβάρας (πιθανή ενδεκάδα), Κούτσικος, Στουρνάρας, Ματθαίου, Λουκάς και Καλαμίδας.

Τουλάχιστον οι προαναφερθέντες προπονήθηκαν κανονικά, όλη την τρέχουσα εβδομάδα, και είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο Αλμυρός, από την έλευση του Κώστα Βελιτζέλου στην τεχνική ηγεσία του, πήρε σημαντικά τρίποντα κι έχει καταφέρει να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, το παιχνίδι που έρχεται θεωρείται ως ευκαιρία να δείξει η ομάδα μία καλή και το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα. Πρωταρχικό μέλημα όλων στην ομάδα είναι να ευχαριστηθούν το κυριακάτικο παιχνίδι, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα και σε ένα όμορφο γήπεδο. Από την άλλη, όμως, ο Γ.Σ.Α. δε θα παίξει ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα την Κυριακή, αλλά αντιθέτως θα επιχειρήσει να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί και να δείξει πως βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο αγωνιστικά, τις τελευταίες εβδομάδες.

Παράλληλα, αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς του Κώστα Βελιτζέλου με αντίπαλο τη Νίκη, ύστερα από τη θητεία του στους κυανόλευκους, ως βοηθού προπονητή τη “χρυσή” σεζόν 2013-14 και το πέρασμά του ως πρώτου προπονητή από τη βολιώτικη ομάδα, τη σεζόν 2015-16. Ο Μακεδόνας τεχνικός, τα τελευταία χρόνια, έχει τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα μόνο σε δύο φιλικά παιχνίδια. Η πρώτη φορά ήταν το καλοκαίρι του 2016, στο Παντελής Μαγουλάς, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη και Βέροια, με τον Βελιτζέλο να είναι βοηθός προπονητή του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της “Βασίλισσας του Βορρά” κι η δεύτερη το επόμενο καλοκαίρι, σε ένα φιλικό ανάμεσα σε Μακεδονικό και Νίκη στη Νέα Ευκαρπία, έχοντας αναλάβει τότε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.