Με 18 παίκτες και χωρίς Ράντι ο Ολυμπιακός Βόλου στη Ρόδο

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Διαγόρα, που θα γίνει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Οι 18 παίκτες που επελέγησαν από τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι οι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Stevanovic, Βοσνακίδης, Γραικός, Δεινόπαπας, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας και Φαζός.

Ουσιαστικά οι “ερυθρόλευκοι” ταξιδεύουν «πάνοπλοι» για την Ρόδο, έχοντας ολοκληρώσει σήμερα Παρασκευή (29/11) την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση και το πρωί του Σαββάτου αναχωρούν για το νησί των ιπποτών, όπου και θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο το μεσημέρι ακόμα μία προπόνηση και στη συνέχεια θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του, καθώς μετά τον Σκοπελίτη επανήλθε και ο Θανάσης Δεινόπαπας, ο οποίος και αποθεραπεύτηκε μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Η μοναδική απουσία παραμένει ο Ιμπάν Ράντι με τον έμπειρο επιθετικό να δείχνει ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να επιτρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση, καθώς ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς ήταν προπονητής του Διαγόρα στην προετοιμασία της ομάδας αλλά και στους δύο πρώτους αγώνες, θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα, ωστόσο δε θα βρίσκεται στον πάγκο και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα, καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό από τον διαιτητή του αγώνα κ. Γκάμαρη.

Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας» θα διευθύνει ο Μιχάλης Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Α’ βοηθός ορίστηκε ο Νίκος Τσιλίκας, επίσης από την Αιτωλοακαρνανία και Β’ βοηθός ο  Θεόδωρος Γουρνιάς από την Ανατολική Αττική. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Ατσικνούδας από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και παρατηρητής η Ελένη Κυρίου από την Αρκαδία.

Το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.