Με 18μελη αποστολή ο Θησέας στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου

Τέσσερις βασικούς παίκτες τιμωρημένους έχει ο Θησέας και δε θα αγωνιστούν στο παιχνίδι απέναντι στον γηπεδούχο Ολυμπιακό Βόλου  την Κυριακή. Πρόκειται για τους Κοτζαθανάση και Μπόρα, που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς με τον Αστέρα Ιτέας, και τους Πέτση και Οικονόμου, οι οποίοι συμπλήρωσαν στο ίδιο ματς επτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν τις δύο αγωνιστικές στη αυριανή αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού και με την Αναγέννηση Καρδίτσα, ματς που θα κερδηθεί στα χαρτιά.

Ο Λάκης Μπακάλης πάντως με τους δύο νεαρούς που αποκτήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, τον 18χρονο Δημήτρη Δίντση, φοιτητή στον Βόλο και με πρώην ομάδα την Α.Ε. Χαρίεσσας της ΕΠΣ Ημαθίας, και τον 17χρονο εξτρέμ Νιαώτη από την Κ20 του ΝΠΣ Βόλος συμπληρώνει ίσα-ίσα 18αδα. Τα δελτία και των δύο έχουν βγει και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.

Πιθανή ενδεκάδα οι Κεφαλάς στην εστία, Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι και Βαν ντε Γουΐχε στην άμυνα, Δημητριάδης και Διαμαντόπουλος ως πλάγιοι μπακ χαφ, Χατζησταμάτης και Ζάχος ως αμυντικοί μέσοι, Φραγκογιάννης και Αγιασιώτης ως επιθετικά εσωτερικά χαφ και ο Τσιουρής ως φορ, αν δεν αλλάξει το αγαπημένο του 3-4-2-1 ο Λάκης Μπακάλης. Από κει και πέρα υπάρχουν οι επιλογές του Κουτσιρίμπα, του Βλάχου και των νεαρών Φουρκιώτη, Δίντση, Νιαώτη, Παναγιώτου και Κακάλια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.