Με 21 ομάδες η Β΄ ΕΣΚΑΘ

Tην προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΣΚΑΘ, με 21 συνολικά σωματεία να συμπεριλαμβάνονται στους δύο ομίλους της διοργάνωσης.

Οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

Α’ Όμιλος: ΑΣ Φαρσάλων, Ολυμπιονίκης Μαγνησίας, Άδμητος Βελεστίνου, ΑΟ Σκοπέλου, Ηρακλής Χάλκης, ΕΝΔ Πλατυκάμπου, Αναγέννηση Αρμενίου, Πελασγιώτιδα, ΓΣ Φαρσάλων Κ21, Νίκη Βόλου Κ21.

Β’ Όμιλος: Κρόνος Τρικάλων, ΚΑΣ Δεσκάτης, Πράσινη Γωνιά Τρικάλων, Ακαδημία Καρδίτσας, ΓΣ Φαλάνης, Άγιος Κωνσταντίνος Λάρισας, Μαρίνος Αντύπας, Ακαμάτες Φαρκαδόνας, Πυρσός Λάρισας, Αίολος Τρικάλων Κ21, Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται στις 10-10-20. Η κλήρωση των αγώνων αμφοτέρων των ομίλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06-09-20 στην Λάρισα σε αίθουσα του Εμπορικού-Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, στις 10 το πρωί.

Η Συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτική, σε περίπτωση που σωματείο ενώ δικαιούται συμμετοχή δεν συμμετέχει ή δεν κατέβει να αγωνισθεί σε δύο αγώνες ή αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα, τότε θα επιβληθούν οι κυρώσεις που αναγράφονται στις αντίστοιχες Γενικές Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων.

Τα σωματεία δεν έχουν δικαίωμα να περιλαμβάνουν στην 12αδα περισσότερους απο τέσσερις παίκτες 32 ετών και άνω (γεννηθέντες το 1988 και μεγαλύτεροι).

Επίσης στην δωδεκάδα είναι υποχρεωτική η δήλωση δύο αθλητών κάτω των 18 ετών (γεννηθέντες 2002 και νεώτεροι) χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στον αγώνα. Διευκρινίζεται ότι εφ’ όσον δηλώνονται μέχρι 10 αθλητές δεν ισχύει η υποχρεωτική συμμετοχή αθλητών 18 ετών και κάτω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.