Με 3-0 επικράτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού της Κ19 του Απόλλωνα Λ.

Στον Πλάτανο ο Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα την Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας, την οποία νίκησε με 3-0, χάνοντας ευκαιρίες απέναντι στην ομάδα του Βαγγέλη Στουρνάρα για μεγαλύτερο σκορ.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 29’, όταν ο Βουρδάκης με ατομική ενέργεια από τα αριστερά και εύστοχο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 63’ ο Ρακής μετά τη σέντρα του Πατσή από τα δεξιά βρήκε την μπάλα πάνω στη διεκδίκηση με αντίπαλο (που επίσης την ακούμπησε) κι αυτή πήγε στα δίχτυα για το 2-0, ενώ στο 88’ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ο Παπακώστας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Στέλιος Αρσένος λόγω των απουσιών των Αναστασίου, Αγιασιώτη και Δημόπουλου (δεν έπαιξε και ο πιτσιρικάς Αργυρόπουλος) επέλεξε στη βασική ενδεκάδα τον Πολυμέρου κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Πατσής τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λάμπος στο αριστερό. Στόπερ ήταν οι Παπακώστας και Κυριάκος, ενώ Δερμιτζάκης και Ζενούνης αποτέλεσαν τους δύο κεντρικούς χαφ με ανασταλτικό κυρίως ρόλο. Μπροστά τους ο Παπουτσής είχε περισσότερα επιθετικά καθήκοντα, ενώ ακραίοι μεσοεπιθετικοί ήταν οι Μπέικος και Ρακής και κλασικός προωθημένος ο Βουρδάκης.

Να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Βαλάντης Κόκκας, που είχε μπει αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους, αλλά βγήκε στο 60’, ενώ ένα νέο πρόσωπο που όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί, ήταν ο νεαρός Αΐδης. Πρόκειται για παίκτη, που ήρθε ως φοιτητής στον Βόλο και αγωνιζόταν ως δεκάρι στο τοπικό της Δράμας με τη Δόξα Πετρούσας.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου (30’ Κοντογεωργάκης, 60’ Χαρχαλάκης), Πατσής, Παπακώστας, Κυριάκος, Λάμπος, Δερμιτζάκης, Ζενούνης, Παπουτσής, Ρακής, Μπέικος (35’ λ. τρ. Φούκης), Βουρδάκης

Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Κόκκας, Δήμου, Τζαφλέρης, αφοί Χριστοδουλόπουλοι, Ντόντας, Αΐδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.