Με 3-0 επικράτησε ο Ρήγας Φεραίος της Αγίας Άννας

Δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ο Θανάσης Μπίλλης, προπονητής του Ρήγα Φεραίου, στο φιλικό με την Αγία Άννα

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Βελεστίνο το Σάββατο (11/8)  ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε με 3-0 της Αγίας Άννας. Οι Βελεστινιώτες είδαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως διάλειμμα από τη ρουτίνα των προπονήσεων, ενώ ο προπονητής Θανάσης Μπίλης έκανε τις δοκιμές που ήθελε, γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι οι παίκτες εξαιτίας του ότι οι πιο πολλοί είχαν μεγάλο διάστημα αποχής (ο λόγος είναι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τελείωσε την 1η Απριλίου) και ότι έκαναν τις προηγούμενες μέρες αρκετές διπλές προπονήσεις, θέλουν ακόμη τον χρόνο τους, για να βρουν τον ρυθμό που πρέπει.

Ο Ρήγας Φεραίος έπαιξε με 4-4-2 στο πρώτο μέρος, έχοντας τον Παπαγιάννη κάτω από τα δοκάρια, τους Ράπτη και Μπομπότη στα δύο άκρα της άμυνας και κέντρο αυτής τους Γκάγκα και Αριστοτέλη Αλεξίου, αδελφό του Άγγελου, ο οποίος επέστρεψε από τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη και εντάχθηκε στην ομάδα.

Μπόρας και Μπόλκας ήταν οι αμυντικοί μέσοι, Τανός και Μιχολίτσης στις δύο πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν ο πιτσιρικάς Σταμάτης με τον Πάσχο, που είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Βελεστινιώτης φορ κέρδισε πέναλτι στ 25’ και το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ για το 1-0. Λίγο αργότερα, στο 27’, πέρασαν στο γήπεδο ο Μπακάλης στη θέση του Μπόλκα και ο Τζέκα στη θέση του Σταμάτη. Μάλιστα ο Μπακάλης πέντε λεπτά μετά την είσοδό του, στο 32’, έγραψε με πλασέ εντός περιοχής το 2-0.

Στην επανάληψη ο Θανάσης Μπίλης άλλαξε το σύστημα σε 4-5-1, με τον Παπαγιάννη λόγω της απουσίας του Κουρίτα (έλειπαν επίσης οι Σπαθής, Τσιαντής, Αραμπατζής) να συνεχίζει ως το τέλος.

Στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά ήταν οι Γεωργατζής, Καρλιάμπας, Γούτσιος και Χότζα, ενώ ρόλο αμυντικών χαφ είχαν οι Γιώργος Αλεξίου και Σούγγαρης. Ο Νασιακόπουλος έπαιξε μπροστά τους ως επιτελικός χαφ, αριστερό εξτρέμ ήταν ο Σέττος, δεξί ο Γάρος και στην κορυφή ο Ζηρδέλης.  Ο Σέττος στο 53’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ατομική ενέργεια και πλασέ.

Οι παίκτες του Ρήγα δε θα προπονηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς  τους δόθηκε ρεπό, ενώ το επόμενο φιλικό είναι στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με την ομώνυμη ομάδα το Σάββατο 18 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά την Αγία Άννα ο Νίκος Αθανασιάδης δεν είχε στη διάθεσή του τους τερματοφύλακες Πλακαρό και Αϊντίνι (έλειπαν επίσης οι Πετσιμέρης, Τσίρος, Σ. Τσιουρέλης, Ευαγγελός), γι’ αυτό και χρησιμοποίησε τον Νίκο Γρηγοριάδη, που απλώς κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Επίσης, προετοιμασία με την Αγία Άννα κάνει ο Τσιανάκας, που θα συνεχίσει στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Στο φιλικό αγωνίστηκε και ο Χατζητρακόσιας, για τον οποίον μένουν τα τυπικά, για να αποτελέσει και επίσημα μέλος της νεοφώτιστης στην Α’ ΕΠΣΘ ομάδας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.