Με 3-1 επιβλήθηκε του Μαγνησιακού ο Ρήγας Φεραίος

Τρίτη φιλική νίκη σε τέσσερα ματς για τον Ρήγα Φεραίο, που επιβλήθηκε στο Βελεστίνο του Μαγνησιακού με 3-1 το Σάββατο (26/8).

Ο Σέττος σκόραρε για μία ακόμη φορά δύο γκολ μετά το νικηφόρο (4-1) τεστ με τον Σαρακηνό την περασμένη Τετάρτη και έφτασε τα πέντε στα φιλικά (έχει βρει δίχτυα και στο 3-0 με την Αγία Άννα).

O 25χρονος επιθετικός στο 3’ και το 35’ με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό έβαλε το δεύτερο και τρίτο γκολ της ομάδας του, ενώ το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 1’ ο Μάνος Πάσχος, ο οποίος σκοράρει ανελλιπώς και στα τέσσερα φιλικά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει στο 4’ με τον Μπαλλά με ωραίο πάρσιμο της μπάλας και εύστοχο τελείωμα μέσα από την περιοχή σε 2-1.

Για τους γηπεδούχους του Θανάση Μπίλη οι δύο σκόρερ Σέττος και Πάσχος έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά το θετικό είναι ότι ο Ρήγας, σύμφωνα με τον προπονητή του, βγάζει πολλές τελικές. Απόντες για τους Βελεστινιώτες ήταν οι Γκάγκας, Ζηρδέλης, Ράπτης, Κουρίτας και Αραμπατζής.

Από την άλλη, ο Βασίλης Πανόπουλος, που θεωρεί ενθαρρυντική την παρουσία των πιο νεαρών ποδοσφαιριστών του, δεν είχε στη διάθεσή του τους Κρανιά, Θεοδωρόπουλο, Μάιπας και Τσιάνο. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Δανιλόπουλος στο δεύτερο μέρος.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης (70’ Ανδριώτης), Μπόρας (46’ Χότζα), Καρλιάμπας, Γούτσιος (46’ Αλεξίου Αρ.), Σπαθής, Αλεξίου Γ. (46’ Σουγκάρης), Τσιαντής (46’ Μπόλκας), Νασιακόπουλος (46’ Μιχολίτσης), Πάσχος (46’ Γάρος), Σέττος (55’ Σταμάτης), Γεωργατζής (46’ Τανός)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας (46’ Μήτσας), Τσένα (77’ Τζιότζιος), Χριστοδούλου, Βλάχος, Κατσίφας, Μαγιόγλου, Πανόπουλος, Κολιαμήτρας, Γκέρτσος (65’ Ζούγλος), Μπαλλάς (65’ Οικονόμου), Δανιλόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.