Με 35 πόντους του Giannis οι Μπακς νίκησαν τους Σικάγο Μπουλς

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και συμπαραστάτη τον Μπόμπι Πόρτις, οι Μπακς επικράτησαν 118-109 των Μπουλς στο Μιλγουόκι.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε double-double με 35 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 19 πόντους, με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να επιστρέφει στη δράση με 13 πόντους (με 3/17 και 5 ασίστ) μετά την απουσία του σε δύο αγώνες των «ελαφιών» λόγω τραυματισμού στην κνήμη. Ο Κρις Μίντλετον, από τη μεριά του, πρόσθεσε 13 πόντους.

Το Σικάγο, στον αντίποδα, έδωσε δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά τη νίκη (119-108) που σημείωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας επί των Πίστονς.

Κορυφαίος για τους «ταύρους» ο Νίκολα Βούτσεβιτς που ήταν «διπλός», με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ αλλά και 5 ασίστ. Ο Ζακ Λαβίν πρόσθεσε 20 πόντους, ενώ ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε μόλις 11 με 3/14 σουτ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε σε πάρα πολύ κατάσταση, έχοντας 35 πόντους (12/19 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/14 βολές), 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη και 4 φάουλ σε 34 λεπτά. Ο αδερφός του, ο Θανάσης, δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο ματς.

Πάντως, υπάρχουν και δυσάρεστα νέα για τους Μπακς, καθώς κτός δράσης ως το τέλος του έτους με βαριά θλάση στους προσαγωγούς τέθηκε ο Τζέι Κράουντερ. Ο 33χρονος φόργουορντ των “Ελαφιών” τραυματίστηκε στο ματς με το Ορλάντο και η επίσημη ενημέρωση της ομάδας κάνει λόγο για απουσία του από τα παρκέ για οκτώ εβδομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.