Με 6-1 επικράτησε η Νίκη Β. των Νέων Αθλητών

Με 6-1 υπέρ της Νίκης Β. έληξε το οικογενειακό φιλικό με τους Νέους Αθλητές στο Π. Μαγουλάς. Σκοπός του αγώνα ήταν να ενισχυθεί οικονομικά η Εθνική Ακρωτηριασμένων και γι’ αυτό τον λόγο την αναμέτρηση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Παναγιώτης Καδδάς, πρόεδρος του ΑΣ ΑΜεΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ και Α’ Αντιπρόεδρος Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ), η κ. Μαρία Σουρβίνου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, και ο παίκτης της Εθνικής ακρωτηριασμένων, Νίκος Παπακυργιάκης, που είναι και αθλητής της ποδηλασίας και φίλος της Νίκης.

Το 1-0 έγινε στο 9’ μετά από παράλληλη πάσα του Δημολιού και εύστοχο τελείωμα του Γαρυφαλλόπουλου, που σημείωσε και το 2-0 στο 18’ με κεφαλιά, ενώ το 2-1 ήρθε με αυτογκόλ του Χατζόγλου μετά από σέντρα του Χρηστίδη. Στο 15’ ο Τζήμας, που έπαιξε με τους Νέους Αθλητές, είχε νικήσει δύο φορές στο τετ-α-τετ τον Νικλητσιώτη, όπως και στο 28’ τον Γαρυφαλλόπουλο, ενώ στο 40’ ο Ξηροκώστας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2.

Στο 48’ ο Νικλητσιώτης βρέθηκε μόνος με τον Τασιά και τον πλάσαρε σωστά για το 3-1, ενώ μετά το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσούκη σε μακρινό αριστερό σουτ στο 66’, στο 67’ ο Χουζούρης με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 4-1. Στο 73’ ο Κορέτα σε κενή εστία μετά από κεφαλιά-πάσα του Νικλητσιώτη και στο 87’ ο Βέργος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Νικλητσιώτη από τα δεξιά διαμόρφωσαν το τελικό 6-1.

Στο 25′ ο Παρασκευαΐδης αντικαταστάθηκε από τον Χατζόγλου και χαιρέτησε τον κόσμο στην κερκίδα, ενώ τον ασπάστηκε ο Ναουμίδης, με το φιλικό αυτό να αποτελεί το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με τη Νίκη, αφού δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας. Επίσης, ο Κόλα ήταν στο γήπεδο με πολιτικά και δεμένο τον καρπό του, αλλά θα εξαντλήσειτις πιθανότητες, για να είναι παρών στο φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο παλαίμαχος Στάθης Ευσταθιάδης.

ΝΙΚΗ Β.: Ράπτης (46’ Χαρχαλάκης), Αλεξανδρής, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης (25’ Χατζόγλου), Δημολιός (59′ Χουζούρης), Βέργος, Πετράκος (59′ Τσιανάκας), Βουρδάκης (59′ Ματθαίου), Νικλητσιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (59′ Σκοπελίτης), Κορέτα

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ: Τζήμας (46’ Τασσιάς), Τσαπέρος, Χατζόγλου Ιορδ. (70’ Στ. Λεφάκης), Βλάχος, Κουκουτής, Μέτσε, Σέλντι (46’ Φλώρος), Σιώμος (73’ Κολημήτρας), Χρηστίδης (70’ Πάνος Λεφάκης), Φουρκιώτης (46΄ Κουτσούκης), Ξηροκώστας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.