Με 60.000 δρομείς οι εκδηλώσεις του 37ου Μαραθωνίου

Με τη συμμετοχή περίπου 60.000 δρομέων από όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας (10/11), ο οποίος αναμένεται ο πιο συναρπαστικός στην Ιστορία του, καθώς φέτος η δράση θα είναι διήμερη.

Σήμερα (10/10), ένα μήνα πριν το κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της πόλης, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το event σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Παρέστησαν, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου, ο διευθυντής μάρκετινγκ επικοινωνίας του ΟΠΑΠ Γιάννης Ρόκας και ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ενώ την ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπή και γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τονίστηκε η στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μέσα από την οποία προσδοκάται και φέτος ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Για πέντε ημέρες η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ για πρώτη φορά φέτος η αγωνιστική δράση θα είναι δύο ημερών, αφού τα 10 χιλιόμετρα θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Ο δρόμος των 5 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, ενώ στον Μαραθώνιο αναμένεται να εκκινήσουν 20.000 δρομείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.