Με ΑΕΛ ο Γ.Σ. Βόλου-Στη Λάρισα η Αργώ

Την πρωτοπόρο Α.Ε. Λάρισας με 34 βαθμούς φιλοξενεί την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 14:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» ο Γ.Σ. Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του β’ γύρου του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας βόλεϊ Ανδρών.

Η βολιώτικη ομάδα, που είναι 5η σε σύνολο οκτώ ομάδων με 15 βαθμούς, αναμένεται να παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τους βολεϊμπολίστες: Βαργεμιτζίδη Κωνσταντίνο, Ιωνά Δημήτριο, Κόπανο Νικόλαο, Κουκουγιάννη Σταύρο, Κουτσογιάννη Μαρίνο, Λεώνη Πασχάλη, Μαραγκό Ισίδωρο, Μίλτο Μιλτιάδη, Παπούλη Άγγελο, Πιτσιάβα Απόστολο, Σουφλή Ανδρέα και Τσινίκα Δημήτριο.

Στο μεταξύ στη Λάρισα θα μεταβεί την Κυριακή 2/4 η  ΑΡΓΩ όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Λάρισας στο κλειστό της Νεάπολης στις 15:30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος Βόλεϊ Β΄ Εθνικής ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Εθνικό Λάρισας θα συναντηθεί η Αργώ και στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλου της ΕΣΠΕΚΕΛ όπου ο νικητής μετά από αγώνες εντός και εκτός έδρας θα συμμετάσχει στον τελικό.

Η 6η αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:

Γ.Σ. Βόλου-Α.Ε. Λάρισας

Άμιλλα Τρικάλων-Α.Σ. Δωρίδας

Εθνικός Λάρισας-Αργώ

Α.Π.Σ. Φθία-Ακαδημία Τυρνάβου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.