Με ΑΕΛ ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ, στην Κατερίνη ο Γ.Σ.Α.

Με νίκη οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στα πλέι άουτ

Για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2 ο πλήρης Ολυμπιακός Bόλου στο EAK στις 17.00 δίνει καθοριστικό παιχνίδι, υποδεχόμενος την ΑΕΛ.

Αν την κερδίσει, τότε εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα πλέι άουτ και στέλνει οριστικά τους «βυσσινί» πίσω στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες έχουν ίδιους βαθμούς, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κερδίσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη σημερινή αντίπαλό του και σε περίπτωση δεύτερης νίκης επί της ΑΕΛ, πέρα από το ότι την ξεπερνά στη βαθμολογία, είναι καλύτερος σε ενδεχόμενο νέας ισοβαθμίας.

Έτσι, η ΑΕΛ, με δύο αγωνιστικές στη συνέχεια να απομένουν, ακόμη κι αν κάνει το 2Χ2, νικώντας και τον Αλμυρό εκτός έδρας και παίρνοντας τον αγώνα με τη Μελίκη στα χαρτιά, δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό, εφόσον κι αυτός έχει δεδομένη την ξεκούραστη νίκη με τη Μελίκη.

Το κλειστό σήμερα αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές, με τους οπαδούς να έχουν ήδη κινητοποιηθεί.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού με νίκη σήμερα επί του Πιερικού Αρχέλαου στην Κατερίνη κάνει ένα βήμα για τη συμμετοχή του στα play οff ανόδου, περιμένοντας να  δει και τι θα κάνουν στομεταξυ τους ματς οι ομάδες της πρώτης τετράδας Καστοριά και Αετοί Βέροιας. Ο σημερινός αντίπαλος του Αλμυρού τον ακολουθεί στην έκτη θέση με ρεκόρ 11-8, τη στιγμή που οι Αλμυριώτες έχουν 13-6 και ισοβαθμούν στην 3η θέση με άλλες δύο ομάδες.

Το πρόγραμμα (20η)

Κυριακή 17/3

17.00 Ολυμπιακός Β.-ΑΕ Λάρισας

Αγραφιώτης Γρ.-Κανελλίδης-Κλεπουσνιώτου (Μόρφη)

17.00 Πιερικός Αρχέλαος-Γ.Σ. Αλμυρού

Μαραμής-Σαρακενίδης-Κουρόγλου (Βάτσιος)

17.00 Τιτάνες Παλαμά-ΚούΠα Κιλκίς

17.00 Καστοριά-Αετοί Βέροιας

17.00 Εκπ. Φρυγανιώτη-Άργος Ορεστικό

Ρεπό: Τρίκαλα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.