Με Αετούς Βέροιας η Νίκη στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ματς έδρας

Τους Αετούς Βέροιας, που βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ ανδρών με 5 νίκες και 6 ήττες, υποδέχεται η Νίκη την Κυριακή στις 17.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, αφού ακολουθεί στο άνοιγμα της αυλαίας του δεύτερου γύρου αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι κυανόλευκοι είναι εκ των ων ουκ άνευ ότι πρέπει να προσθέσουν ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό τους για να παραμείνουν στην πρώτη θέση, και όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Κοσμάτος δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών. Ο Σιμάκης, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι στη Φλώρινα έπαιξε λίγο, αλλά φαινόταν ότι δεν πατάει καλά στο παρκέ προερχόμενος από διάστρεμμα, όμως τώρα δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση και προπονείται κανονικά. Το παρών θα δώσει και ο Σαριμπαλίδης, ο οποίος έπαιξε με διάστρεμμα στο τέταρτο δεκάλεπτο την περασμένη εβδομάδα και μπήκε στην προπόνηση μόλις την Πέμπτη. Καλύτερα είναι και ο Κουτίνας, που υπέφερε από λουμπάγκο και αγωνίστηκε με ενέσεις με τον Αριστοτέλη.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας για τον αγώνα με τους Αετούς η Νίκη έπαιξε φιλικό στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την περασμένη Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου έχει ως εξής:

Κυριακή 19/1

ΕΑΚ Βόλου 17.00 Ολυμπιακός Β.-Τιτάνες Παλ.

Μαραμής-Παζώλης (Μόρφη)

Αριδαίας 17.00 ΦΟ Αριδαίας-ΣΚ Ιωάννινα

Μπάρας 17.00 Ίκαροι Τρικάλων-Φαίακας

Μελίκης 17.00 Μελίκη-Αίολος Τρικάλων

Ιωαννίνων (Ν) 17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Αναγέννηση Καρδί.

Νέας Ιωνίας 17.00 Νίκη Βόλου-Αετοί Βέροιας

Σιταρίδης-Σελεβός (Γκουντέλιας)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.