Με αμφίβολο τον Κοντοβά ο Γ.Σ. Αλμυρού με τον Φωκικό

Ο Παναγιώτης Κοντοβάς, που τραυματίστηκε στο εντός έδρας φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη Τετάρτη, νιώθοντας ένα σφίξιμο στο πόδι του, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει μόλις στο 22ο λεπτό της εν λόγω αναμέτρησης, είναι αμφίβολος για το νέο τεστ προετοιμασίας του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Φωκικό στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας την Τετάρτη (5/9) στις 18.00.

Ο έμπειρος επιθετικός θα ακολουθήσει την αποστολή και ο προπονητής του, Στέλιος Αρσένος, θα αποφασίσει ανάλογα και με τον αγωνιστικό χώρο αν θα αγωνιστεί ως αλλαγή ή θα κάνει ατομικό πρόγραμμα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Από κει και πέρα, θα αγωνιστούν τόσο ο Στέλιος Αλεξανδρής, που μετά το πρόβλημα στους προσαγωγούς, είχε προφυλαχθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά τώρα είναι εντάξει, όσο και ο νεαρός μέσος Γιώργος Δημητρίου, που δοκιμάζεται στις προπονήσεις και προέρχεται από την Κ20 της Ξάνθης, ενώ έχει καταγωγή από την Αμαλιάπολη. Και ένας άλλος απόντας από το ματς με τους ερυθρόλευκους, ο Ναουμίδης, μπορεί να αγωνιστεί, αλλά έχασε προπονήσεις και γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς αυτή τη βδομάδα που διανύουμε.

Οι παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού βρίσκονται σε περίοδο που υπάρχει μεγάλη κόπωση από τη σκληρή δουλειά και είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη Κυριακή από την αρχή της προετοιμασίας πήραν το τρίτο τους ρεπό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.