Με Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γ.Σ. Αλμυρού στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα είναι ο αντίπαλος του Γ.Σ. Αλμυρού στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΣΚΑΘ στη Λάρισα την Τρίτη (16/4).

Το σύστημα άλλαξε φέτος, αφού δε θα υπάρχει ένας όμιλος με βαθμολογία και διεξαγωγή δύο γύρων με έξι αγωνιστικές, αλλά οι νικητές των δύο ζευγαριών που κληρώθηκαν, θα παίξουν μεταξύ τους στους τελικούς, που θα κριθούν στις δύο νίκες.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, αν θέλει να προκριθεί σ’ αυτόν, θα πρέπει να πετύχει επίσης δύο νίκες με τους κιτρινόμαυρους της Καρδίτσας, ενώ αν η σειρά είναι στο 1-1, θα γίνει τρίτο ματς σε ουδέτερη έδρα.

Η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου υποδέχεται την προσεχή Κυριακή 21 Απριλίου στις 19.00 την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου αγωνίζεται ο νεαρός Βολιώτης Σπανόπουλος, που αναδείχθηκε από την ΑΕΒ Διμηνίου και πέρασε και από τις υποδομές της ΑΕΚ. Στις 5 Μαΐου θα γίνει το δεύτερο ματς στην Καρδίτσα, ενώ στις ίδιες ημερομηνίες θα διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις του άλλου ζευγαριού Σπάρτακος – Γ.Σ. Γόμφων. Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει στις 11 ή τις 12 Μαΐου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.