Με Αναγέννηση στην Καρδίτσα η Νίκη στην πρεμιέρα την Κυριακή

Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική μπάσκετ ανδρών έχουμε την Κυριακή (13/10) και η Νίκη ξεκινά τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο με εκτός έδρας αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου να έχει ως μοναδικό στόχο την άμεση επάνοδο στη Β’ Εθνική.

Οι κυανόλευκοι μετρούν ήδη μία μεγάλη απώλεια με τον τραυματισμό του Φρουσκλιά, που χάνει τη χρονιά λόγω ρήξης χιαστού. Για την πρεμιέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, αφού ο Τσώλης, που είχε ίωση Τετάρτη και Πέμπτη, θα είναι στην αποστολή. Ο 15χρονος Δελεντζές δε θα είναι διαθέσιμος, καθώς θα δίνει αγώνα για το παιδικό, ενώ ένας εκ των Κουτσούκη (γεν. 2002) και Αναγνωστίδη (γεν. 2003) θα συμπληρώσει τη 12αδα της αποστολής. Οι υπόλοιποι 11 είναι: Τσώλης, Κουτίνας, Τάσσος, Καρπέτης, Καραγεώργος, Βερτζάγιας, Παρασκευάς, Σαριμπαλίδης, Σιμάκης, Σταυροθεόδωρος, Ακούνια.

Σε ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για τον κυριακάτικο αγώνα αναφέρεται: «Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η ομάδα μας αντιμετωπίζει για την πρώτη αγωνιστική την ομάδα της Νίκης Βόλου. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά δεν υπάρχει πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του κόουτς Κρομμύδα. Το εισιτήριο του αγώνα καθώς και σε όλους τους αγώνες θα είναι 5 ευρώ».

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την 1η αγωνιστική έχει ως εξής:

Κυριακή 13 Οκτωβρίου

*ΕΑΚ Παλαμά 17.00

ΓΣ Τιτάνες Παλ.-ΦΟ Αριδαίας

*Νέο Κλ. Ιωαννίνων 17.00

ΣΚ Ιωάννινα-Ίκαροι Τρικ.

*ΕΑΚ Κέρκυρας 17.00

Φαίακας Κέρκυρας-ΓΑΣ Μελίκης

*ΚΓ Κατσιμήδου 17.00

Αίολος Τρικάλων-ΑΓΣ Ιωαννίνων

*ΚΓ Καρδίτσας 17.00

Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Β.

Σιταρίδης-Δέλλας (Μανάσης)

*Δημ. Βικέλας 17.00

Αετοί Βέροιας-Αριστοτέλης Φλώρινας

Ρεπό: Ολυμπιακός Β.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.