Με ανανεωμένο ρόστερ στη Β’ Εθνική χάντμπολ ο Κένταυρος Αγριάς

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο για τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά από μια πολύ καλή τετράχρονη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, κατά την οποία η ομάδα της Αγριάς έβαλε τη Μαγνησία στον χάρτη της Ελλάδας, η ομάδα του Κενταύρου επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με στόχο την ανασύνταξη των δυνάμεων της με την ανανέωση του ρόστερ της και την επιστροφή πολλών αθλητών στην ενεργό δράση. Σαφής στόχος είναι η επιστροφή, σε εύλογο χρονικό διάστημα, της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ήδη στο τεχνικό team της ομάδας, δίπλα στον προπονητή Ζήκο Γιάννη, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο ένας πρώην παίκτης της χρυσής περιόδου της ομάδας, ο Νίκος Σκετόπουλος, που επαγγελματικοί λόγοι τον φέρνουν στο Βόλο τα επόμενα χρόνια. Πιο ενεργό ρόλο στην οργάνωση της ομάδας αναλαμβάνει και ο αρχηγός του Κενταύρου, Κρατήρας Διονύσης. Ήδη οι πρώτες επαφές ξεκίνησαν με παίκτες της εφηβικής και παιδικής ομάδας και με παλιούς αθλητές, που για προσωπικούς λόγους είχαν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Έτσι δίπλα στον κύριο κορμό τον 7-8 παικτών της περσινής ομάδας, προστίθενται ήδη αρκετοί νεαροί αθλητές μαζί με παλιότερους, που αναλαμβάνουν δράση.

Το ρόστερ της ομάδας του Κενταύρου για την επόμενη χρονιά θα αποτελείται από τους: Κρατήρα Διονύση, Καρανάσιο Κώστα, Καποτά Νίκο, Δρενοβιάδη Θωμά, Κρανιώτη Σπύρο, Ζωναρόπουλο Παναγιώτη, Αρβανιτίδη Αθανάσιο, Κίσκηρα Θεόδωρο (αθλητές από την περσινή ομάδα), Λαγδό Χρήστο, Ροδοβίτη Βασίλη, Σίμο Ηρακλή (που επανέρχονται στην ενεργό δράση), Μηλιόρδο Δημήτρη, Χούστη Σπύρο, Χιώτη Κων/νο, Χαλκιά Αθανάσιο, Δεμελή Δημήτρη, Μακρή Γιώργο, Μακρή Ιωάννη, Μηλιόρδο Αθανάσιο, Σταυρακούδη Χρήστο (από την εφηβική-παιδική ομάδα). Τις επόμενες μέρες αναμένονται να ανακοινωθούν και άλλοι αθλητές που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια της ομάδας του Κενταύρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το κύριο στάδιο της προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου, ώστε η ομάδα να είναι καθ’ όλα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής (αρχές Νοεμβρίου περίπου).  Σαφή ώθηση στους στόχους της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ακαδημίας του Κενταύρου Αγριάς θα δώσει και η ολοκλήρωση του κλειστού Γυμναστηρίου της Αγριάς (προχωρά με γοργούς ρυθμούς), ένα αναγκαίο έργο πνοής για την περιοχή.

Ευχαριστήριο Διοίκησης Κενταύρου Αγριάς

Το Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας σε μια δύσκολη αγωνιστικά χρονιά. Ευχαριστεί την εταιρεία Σιούρας ΑΓΒΕ, την αλυσίδα καταστημάτων καφέ και διατροφής Ανώτερο, καθώς και δεκάδες μικρές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής που συνέδραμαν οικονομικά στη περσινή προσπάθεια. Ευχαριστεί επίσης τον νοσηλευτή κ. Θεοτοκόγλου Γιώργο, που προσέφερε τις υπηρεσίες του ως γιατρός αγώνα στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.  Ευχαριστεί επίσης τους τεχνικούς Ζήκο Ιωάννη, Τσιάπα Ιωάννη, αλλά και τους αθλητές της ομάδας που υπερέβησαν εαυτούς και παρόλα τα προβλήματα αγωνίσθηκαν με σθένος μέχρι την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Τέλος ευχαριστεί τους αθλητές Κουρίδη Τάσο, Καραπαναγιωτίδη Ιωάννη, Μιχαηλίδη Ηλία, Μακρή Χρήστο, που αποχωρούν από την ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν.

Τέσσερις νεαροί αθλητές του συλλόγου στο Danaon Cup

Τέσσερις νεαροί αθλητές της ακαδημίας του Κενταύρου Αγριάς συμμετείχαν στο τουρνουά Danaon Cup, που πραγματοποιήθηκε από 2 ως 7 Ιουλίου στην Αργολίδα. Οι αθλητές Καλαποδάς Άγγελος, Σταυρακούδης Αρσένης, Σταυρακούδης Χρήστος, Χρυσάφης Γιώργος συμμετείχαν με την ομάδα Παμπαίδων των Αμφικτυόνων Λαμίας, που πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων του τουρνουά, αποκομίζοντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.