Με απουσίες η Ανάληψη, αμφίβολος ο Χρηστομάνος στον Γ.Σ.Β.

Ακόμη ένα βολιώτικο ντέρμπι διεξάγεται σήμερα για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ, καθώς η Ανάληψη υποδέχεται στις 19.00 στο ΕΑΚ τον Γ.Σ. Βόλου, όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες για την ομάδα του Γιώργου Βλιώρα, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με βασικούς της παίκτες.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζεται ο Στάμος, καθώς έχει πρόβλημα με τον ώμο και πίεσε τον εαυτό του να παίξει με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, αλλά αποχώρησε πριν λήξει το πρώτο μέρος, ενώ ο Συλεόπουλος έχει τράβηγμα στη γάμπα και μάλλον δε θα ρισκάρει, αφού θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθούν με Ίωνα και ΑΕΒΔ. Πάντως, θα δοκιμάσει στο ζέσταμα τις δυνάμεις του. Επίσης τιμωρημένος είναι ο Ντίκας που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές το περασμένο Σάββατο.

Στο στρατόπεδο του Γυμναστικού, ο Χρηστομάνος μάλλον θα αποφασιστεί λίγο πριν το ζέσταμα, αν θα χρησιμοποιηθεί, έστω και για λίγο. Ωστόσο, η θλάση στον προσαγωγό που είχε, ενέχει τον κίνδυνο υποτροπής, γι’ αυτό πιο πιθανόν είναι να προφυλαχθεί, αφού δεν είναι έτοιμος και στις προπονήσεις γυμνάζεται σε χαλαρούς ρυθμούς. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των Κοσμάτου-Ντάκη είναι εντάξει και θα αγωνιστούν κανονικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.