Με απουσίες το πόλο της Νίκης για την άνοδο στην Α2 ανδρών

Η μεγάλη ώρα για την ανδρική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έφτασε!

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου θα διεκδικήσει την άνοδο της για δεύτερη φορά στην Α2 κατηγορία. Το γεγονός ότι η τελική φάση θα λάβει χώρα στο κολυμβητήριο στο οποίο η ομάδα της Νίκης το 2013 πανηγύρισε την πρώτη άνοδό της στην Α2 θεωρείται καλός οιωνός και γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους της για ανάλογη επιτυχία.

Στηριζόμενη κυρίως στους έφηβους της ομάδας που πρωταγωνίστησαν στην εως τώρα πορεία της και την έφεραν μέχρι τα τελικά και στο πάντρεμά τους με τους πιο έμπειρους και πιο παλιούς της ομάδας οι οποίοι «καθάρισαν» όταν έπρεπε, η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Μαθημένη να ζει με τις απουσίες, καθώς δε θα μπορέσουν να αγωνιστούν σε όλα τα παιχνίδια βασικά στελέχη της ομάδας. Συγκεκριμένα δε θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα παιχνίδια οι Κόφφας, Καρκαλιάνης και Τζαμτζής για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους και ο Παρασκευάς ο οποίος διέσχισε τα Πυρηναία όρη για φιλανθρωπικό σκοπό, σε μια προσπάθεια που αγγίζει τα όρια του ανδραγαθήματος.

Επίσης ο Γκανάτσιος έχει την τιμή να έχει κληθεί σε καμπ προετοιμασίας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Βενετόπουλο εκείνες τις μέρες και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μητρούση, Δανιήλ, Αθανασιάδη, Κόφφα, Χατζηγούλα, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Κανάκη, Γλούμη, Τζαμτζή, Κουρτίδη, Καρκαλίανη, Καρτσάνα, Μακρή, Γκανάτσιο. Προπονητής φυσικά είναι ο Δημήτρης Μπλάνας και βοηθός του ο Δημήτρης Κόφφας. Το πρόγραμμα της ομάδας της Νίκης:

1η αγωνιστική Παρασκευή 22/7/16 ΩΡΑ: 19:45 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

2η αγωνιστική Σάββατο 23/7/16 ΩΡΑ: 09:00 ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

3η αγωνιστική Σάββατο 23/7/16 ΩΡΑ: 18:30 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣ.

4η αγωνιστική Κυριακή 24/7/16 ΩΡΑ: 10:15 ΜΙΛΩΝ ΑΟΝΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

5η αγωνιστική Κυριακή 24/7/16 ΩΡΑ: 19:45 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα θα και αισιοδοξούμε ότι με την επιστροφή της στον Βόλο θα έχει στις αποσκευές της και την επάνοδο της στην Α2 κατηγορία!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.