Με αρωγό την Περιφέρεια οι εργασίες στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Β.

Οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από την τεχνική εταιρεία «Περιβαλλοντική Βόλου Αφοί Καραλή» στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Φερών και αφορούν την πλήρη ανακατασκευή του ενός από τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου γίνονται με χρήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε το έργο από το Περιφερειακό Συμβούλιο και εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η ερυθρόλευκη διοίκηση, μετά από συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και της Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη, η τελευταία εισάκουσε το αίτημά της, προκειμένου να συνδράμει η Περιφέρεια στα έργα που γίνονται στο Αγ. Γεώργιο Φερών στο ένα από τα δύο γήπεδα με τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα. Να σημειωθεί όμως ότι τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο και στα αποδυτήρια, όπως και η ανακατασκευή στο δεύτερο γήπεδο μετά από επανασπορά, που θα γίνει τον Σεπτέμβρη, αφού τότε είναι η ενδεδειγμένη περίοδος, θα γίνουν με έξοδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας:

«Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάσσεται ακόμη ένα αθλητικό έργο στη Μαγνησία. Πιο συγκεκριμένα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο έπειτα από εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας το έργο της ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών.

Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στον εκσυγχρονισμό ενός ακόμη γηπέδου της Μαγνησίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια, συντηρούμε και βελτιώνουμε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία», προσθέτει.