Με άρωμα γυναίκας η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου

Παίρνει ανάσες η ομάδα μπάσκετ με ρεπό το Σαββατοκύριακο

Έχοντας επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τα Τρίκαλα και με νίκη άνετα επί του ΑΓΣ Ιωαννίνων, η Νίκη Βόλου ξεκουράζεται και παίρνει ανάσες, απολαμβάνοντας το ρεπό που έχει το πρόγραμμα για την έκτη αγωνιστική, και με φόντο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Έσπερο Λαμίας (19/11) αλλά και τις διοικητικές εξελίξεις με… άρωμα γυναίκας.

Ο Χρήστος Καλλιπολίτης είναι ως γνωστόν παρελθόν από τη θέση του επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής που ανέλαβε καθήκοντα το περασμένο καλοκαίρι, και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές ζυμώσεις, ώστε το όνομά της να ανακοινωθεί (ή να διαρρεύσει αν το προτιμά κανείς) μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι σήμερα…

Το προφίλ της προοριζόμενης ως νέας επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου δείχνει μία σύγχρονη γυναίκα, εργαζόμενη και πετυχημένη στον κλάδο της, με απόλυτη μάλιστα εξειδίκευση στο αντικείμενό της, προερχόμενη από οικογένεια με πολιτικό υπόβαθρο. Από την άλλη, στην οικογένειά της καταγράφεται και έντονη ενασχόληση με τον κατασκευαστικό κλάδο, αλλά και με επαφές με την πλευρά της Νίκης Βόλου, όντας πάντα κοντά στους «κυανόλευκους» με έμπρακτη στήριξη. Πλέον αυτή η στήριξη αποκτά και πιο ενεργά χαρακτηριστικά, με την προοριζόμενη για επικεφαλής της ΔΕ να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.

Από πλευράς Ερασιτέχνη, όπως αναμενόταν άλλωστε, θα πρέπει απλά ν’ αναμένουμε την ανακοίνωση με το όνομα της νέας επικεφαλής στη διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ. Άγνωστο είναι αν θ’ ανακοινωθούν και αποχωρήσεις, κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, ούτε έχει επιβεβαιωθεί αν υπήρχαν διαθέσεις απεμπλοκής, πέρα από την παραίτηση Καλλιπολίτη, που έχει δεσμευθεί ότι θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ με βάση τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει από το περασμένο καλοκαίρι.

Ανασυντάσσει τις δυνάμεις της

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, oι παίκτες ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους, απολαμβάνοντας το ρεπό της ερχόμενης αγωνιστικής, και στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό το Σάββατο 19/11 στην έδρα του πρωτοπόρου στη βαθμολογία Έσπερου Λαμίας.

Πέρα από την ήττα εξάλλου από τα Τρίκαλα, οι «κυανόλευκοι» έχουν κάνει μέχρι στιγμής έναν καλό απολογισμό με τέσσερις νίκες και δικαίως βρίσκονται στη δεύτερη θέση με τον Φίλιππο Βέροιας, έχοντας οριακά καλύτερη διαφορά.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μπάσκετ από την πλευρά της συνεχίζει το έργο της και όλοι κατανοούν ότι η αναμέτρηση απέναντι στον Έσπερο Λαμίας είναι δύσκολη. Το ρεπό δίνει εξάλλου και τη δυνατότητα να επικεντρωθούν όλοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να ξεπεραστούν προβλήματα τραυματισμών, ή ακόμη και να προσαρμοστούν στα δεδομένα της ομάδας, όπως ο Τσεσμετζίδης που προσφάτως επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.