Με αθλητές-τριες συλλόγων της Μαγνησίας οι Μικτές ΕΣΚΑΘ στα Ιωάννινα

Στο πλαίσιο της 2ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής για τα πρωταθλήματα Ενώσεων Κ15 Αγοριών, Κ16 Αγοριών και Κ15/Κ16 Κοριτσιών, καλούνται οι αθλητές και αθλήτριες από τον Ν. Μαγνησίας να βρίσκονται την Κυριακή 10/3/2024 και ώρα 06:45 π.μ. στο Δημαρχείο του Βόλου, για την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό τα Ιωάννινα.

Οι κλήσεις αφορούν τους εξής αθλητές και αθλήτριες:

Κ16 Αγοριών: Παρασκευάς Παρασκευόπουλος (Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Βόλου).

Κ15 Αγοριών: Άγγελος Πανταζόπουλος (Αιολικός Βόλου), Ηλίας Νάνης (Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Βόλου), Παναγιώτης-Άγγελος Φωτεινάκης (Ολυμπιακός Βόλου).

Κ15-Κ16 Κοριτσιών: Ιωάννα Λωριδοπούλου (Νίκη Βόλου), Θεοφανία Μητραλή, Δέσποινα Μπασδέκη, Εμμέλεια Σδρόλια, Μαρία Ψιλιώτη Μαρία (Ολυμπιακός Βόλου).

Κάθε αθλητής/αθλήτρια που συμμετέχει σε Μικτή Ενώσεων που έχει αγώνα εκτός έδρας, θα πρέπει να προσκομίσει στον αρχηγό αποστολής υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης για την μετακίνησή του/της, από και προς το σημείο εκκίνησης του λεωφορείου, υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του/της. Επίσης όλοι οι αθλητές/αθλήτριες που συμμετέχουν στις μικτές ενώσεων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα υγείας τους και να προσκομίσουν τον αριθμό δελτίου/ΑΜ τους.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί κάποιος αθλητής να παρευρεθεί στην αποστολή, παρακαλείται να ενημερώσει άμεσα το σωματείο του, που φέρει την ευθύνη να ενημερώσει αντίστοιχα τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.