Με χατ-τρικ Γάρου και αρκετές ρεζέρβες ο Ρήγας 5-0 τους Μυρμηδόνες

Ο Δημήτρης Γάρος

Με 5-0 επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση των Μυρμηδόνων ο Ρήγας Φεραίος στο Βελεστίνο την Τετάρτη, με τον προπονητή Θανάση Μπίλη να δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες, που θεωρούνται «ρεζέρβες». Ωστόσο ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό με την απόδοσή τους απέναντι σε έναν αντίπαλο, που θα συναντήσουν και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους με το χατ-τρικ που σημείωσε στο τελευταίο τέταρτο ήταν ο Γάρος, ένας από τους παίκτες που την περασμένη Κυριακή με τη Νίκη είχε ξεκινήσει βασικός.

Στο πρώτο μέρος ο Τέλης Αλεξίου πέτυχε το μοναδικό γκολ αυτού του διαστήματος, για να έρθει ο νεαρός Τανός στο 68’ να κάνει το 2-0 μετά από άψογη συνεργασία με τον Μπόλκα κι από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Γάρος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 75′, το  87′ και το 90′.

Εννιά συνολικά παίκτες δεν αγωνίστηκαν, οι Σέττος, Γ. Αλεξίου, Νασιακόπουλος, Καρλιάμπας και Ράπτης, που προπονήθηκαν την ώρα του αγώνα, καθώς και  οι Σπαθής, Πάσχος, Γκάγκας και Σουγκάρης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κουρίτας, Χότζα, Γούτσιος, Αλεξίου Τ., Μπομπότης, Μπακάλης, Μπόλκας, Τανός, Μπόρας, Μιχολίτσης, Ζηρδέλης

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Γάρος, Τσιαντής και Γεωργατζής.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς, Μακρής, Μάντζαρης, Αράπης, Βούλγαρης, Μπίνας, Τετριμίδας, Ναούμ, Μπούρχας, Φαράντος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βέργας, Κατσαβριάς, Πιπινής, Τσαλιάγκος, Τσάτσος

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.