Με χατ-τρικ του Ζαρίφη 5-0 οι Παίδες της ΕΠΣΘ την Ευρυτανία

Προσπάθεια του Ζαρίφη στο σημερινό ματς

Η Κ14 ή αλλιώς οι Παίδες της ΕΠΣΘ νίκησαν άνετα με 5-0 την Ευρυτανία στο Βασδέκειο για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου  στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ και έφτασαν τους δέκα βαθμούς. Μ’ αυτή τη συγκομιδή έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά θέλουν και την πρώτη θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζαρίφης, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Ο αριστερός εξτρέμ της ομάδας του Αντώνη Μάνδαλου έβαλε τα δύο πρώτα γκολ με διαγώνια σουτ, το πρώτο στην κλειστή γωνία του Τριανταφύλλου στο 4′ και το 8′.

Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου, δηλαδή στο 40’, ο Νταβλαμάνος έκανε το 3-0, για να έρθει στο επόμενο λεπτό ο Καραγιαννόπουλος με πλασέ να κάνει το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 53’ ο Ζαρίφης από απόσταση αναπνοής με το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Κ14 ΕΠΣΘ: Κοκκώνης, Καρβέλης, Δημουλάκης, Τρίχας, Μπέκος, Κωστούλας, Μπασαγιάννης, Κύρκος, Νταβλαμάνος, Σταυραντώνης, Ζαρίφης

Έπαιξαν και οι: Κασιούρας, Καραγιαννόπουλος, Κατσαρός, Σακατζής, Οροκλός, Κουφογεώργος

Κ14 ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: Τριανταφυλλόπουλος, Κρασιάς, Γραβιάς, Δροσίνης, Κελεσίδης, Γυφτομήτρος, Τσιγαρίδας, Σερπάνος, Σταμούλης, Πιστιόλης, Μουρτογιάννης

Έπαιξαν και οι: Κουδουνάς, Μαντέκας, Γιαννιώτης

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 5-0

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 3-2

Η βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 10
  2. ΕΠΣ Εύβοιας 10
  3. ΕΠΣ Φθιώτιδας 3
  4. ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.